onsdag – 22.05.2024 – 18:00 til 20:00

Karl William,hotel cecil

Hotel Cecil

ticketmaster / - KR.

Køb billet

KARL WILLIAM SPILLER KONCERT PÅ HOTEL CECIL.

Karl William er en af de stærkeste stemmer i dansk popmusik, og han har aldrig været bange for at udforske nye forskellige genrer inden for popmusikken.

I livesammenhænge er Karl William langt fra et ubeskrevet blad og har af flere omgange høstet store roser for sine liveshows – allerede i 2014 debuterede han på Roskilde Festival. Året efter blev Karl William tildelt P3 talentprisen for sit stærke debutalbum ’Døende’, og året efter vandt han hovedprisen ved P3 Guld, nemlig P3 Prisen for albummet ’Placebo’. Karl Williams seneste album ’Ren’, der udkom i 2022, fik stor ros fra både fans og anmeldere.

Den 15. september udgav han singlen ’For Stort Til Èn’ - en drømmende kærlighedssang, som er et samarbejde med kollegaen August Høyen.

I 2024 er aarhusianske Karl William igen klar til at invitere publikum ind i hans omfavnende univers, når han besøger Hotel Cecil:

”Jeg har med garanti aldrig haft mere lyst til at spille live, end jeg har nu. Jeg kan mærke at trangen til at dele ud er større end nogensinde, og derfor bliver det en tour, der vil sidde fast i mine erindringer for altid. Alt føles nyt, og det er et tegn og en følelse, jeg har tænkt mig tage enormt seriøst. Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme ud og se jer alle sammen!”

 

ANNONCE