torsdag – 28.03.2024 – 21:00 til 23:00

Lukas Graham

Store VEGA

musikdk / 200,00 - 495,00 KR.

Køb billet

LUKAS GRAHAM – THE RECORDING EXPERIENCE

I påsken 2024, overtager Lukas Graham hele Musikkens Hus, VEGA, på Vesterbro i København for at indspille sange til sit kommende album.

Alle VEGAs sale, trapper, gange og rum bliver taget i brug, når Lukas Graham rykker ind og indspiller nye sange til sit kommende 5. album. Det kommer ganske enkelt til at summe af det det hele handler om – musikken – i et residency, hvor nye sange skal udforskes, skabes og indspilles i en af de vigtigste, mest betydningsfulde bygninger og institutioner for live-musik i Danmark.

FRA SKITSE TIL SANG OG INDSPILNINGER MIDT PÅ SCENEN!

At Lukas Graham overtager hele VEGA er en spektakulær fortælling i sig selv. Men at publikum inviteres indenfor, gør denne total-oplevelse endnu vildere. Fire aftener i streg, vil dørene nemlig blive slået op og glade fans inviteret indenfor til ”Lukas Graham – The Recording Experience”.

Publikum vil blive ført af utraditionelle veje op gennem huset og ind i studieopsætninger, brugt i løbet af dagen, forbi instrumenter og mixerpulte, mens gangene vil udstille Lukas Graham-unika fra årene der gået – private fotos, platin-plader, instrumenter og Grahams håndskrevne tekster og noter. Et personligt, åbenhjertetig indblik, der kun vil udfolde sig endnu mere, når lyset slukkes og scenelyset tændes i Store VEGA.

For her kommer publikum ind i selve maskinrummet – helt ind i indspilningsprocessen, ind til kernen, menneskene og hjertet bag. ”Lukas Graham – The Recording Experience” er essensen af magien, der går forud for de sange, vi ender med at synge med på og elske. Og hver aften bliver unik i form af film, der vises på storskærm, sammenklippet fra dagen der er gået i de musikstudier og øvelokaler, som publikum kom forbi på vejen til Store VEGA.

Fra scenen vil Lukas Graham præsentere helt ny musik, som live-idéer eller nye indspilninger fra VEGA. Sangskitser og melodier vil blive prøvet af, og når Graham & co. dykker ned i indspilningsprocesserne, historierne og de kreative tanker bag, bydes der op til snak og samtale mellem kunstner og publikum. Og mon ikke den sitrende energi for alvor opstår og den totale stilhed vil sænke sig over VEGA, når scenen bliver transformeret til et studie, hvor Lukas Graham træder ind i vokalboks og der trykkes på optag-knappen foran alle os, der er til stede.

ANNONCE