lørdag – 05.10.2024 – 19:00 til 21:00

GRETA

VEGA - Musikkens Hus, Lille VEGA

ticketmaster / 225,00 KR.

Køb billet

GRETA åbner elektropop-portalen i VEGA

Danmarks ukronede synthpopdronning, GRETA, har skabt bølger på musikscenen med sin unikke lyd, der kombinerer nostalgiske toner med futuristiske vibes.

Musikeren er blevet beskrevet som “en soloartist med stort A i stormende udvikling”, og hendes seneste surprisealbum, Portals, der udkom i november, har allerede markeret sig som et banebrydende værk for sangerinden. Pladen har fået stor anerkendelse med 6 ud af 6 stjerner af GAFFA og ordene:

“I GRETAs mikrokosmos med hård bas og nostalgiske bredder skildrer hun vitale følelser, mens hun udvisker fortidens kunstige modsætning mellem at blive mor og samtidig lave sit bedste og mest potente album til dato.”

Tidligere i år leverede hun en undergrundstriumf ved at spille koncerter på tre af Københavns mest Berlin-inspirerede klubber, Das Disco, Jolene og Module. Nu er GRETA klar til at erobre Lille VEGA med sit magiske electropop-univers.

Hypen om GRETA, som et fænomenalt livenavn, har spredt sig som en steppebrand hos både publikum og anmeldere - blandt andre hos Soundvenue, der kvitterede med seks stjerner efter hendes koncert til Roskilde Festival Summer Days i 2021, og på SPOT Festival 2021, hvor hun optrådte for en tætpakket sal.

ANNONCE