Nyhed

Rock i Lunden fuldender programmet

Rock i Lunden præsenterer et alsidigt musikprogram til næste sommer

Amfiscenen i Horsens lyser hver sommer op med aftenkoncerter, og har tidligere dannet ramme om koncerter med internationale navne som Elton John og David Bowie. Nu er de klar med programmet næste sommer, og der er noget til flere aldersgrupper.

Den første aften er den 27. maj, hvor Dizzy Mizz Lizzy og Hugorm lægger vejen forbi byen.

”De ni hundrede orakler i Odense har talt igennem 95 minutters tro, hug og kærlighed. De freaky lykkekager har med en udsolgt odenseansk massepsykose vist sig retvisende,” skrev Adam Bouttai i en anmeldelse af Hugorm tidligere på måneden, hvor de fik fem ud af stjerner.


LÆS OGSÅ: P3 Lytterhit-vinderne Blæst: – Vi er en del af en dygtig generation

Horsens er i foråret og sommeren 2023 ramt af den helt store stjernefeber. For mens Harry Styles og The Weeknd kommer forbi byens fodboldstadion, får byen nu også besøg af fremadstormende danske Blæst og Kesi, der senere på året skal spille på Roskilde Festivals største og mest orange scene med et hitkatalog, der tæller ”Su Casa,” ”Skør for dig” og ”Blå himmel.”


Selvom Queen aldrig har været forbi Rock i Lunden, er det muligt at opleve noget lignende med Queen Machine, der spiller i selskab med Magtens Korridorer, som for snart to måneder siden udgav ep’en Nødudgang.

Navnene kommer forbi et nyt format i Horsens, hvor den traditionsrige "Rock i Lunden"-koncertrække for første gang er kortet ned til blot tre dobbeltkoncerter henover sommeren.

Man kan nu få rabat, hvis man er studerende, og når man køber en partoutbillet, men kun kan to dage, er det muligt at give den sidste dag væk. Billetterne blev sat til salg i går, og man kan købe dem her.


ROSKILDE FESTIVAL 2023: Nu er de første navne klar

Koncertdatoer

Lørdag den 27. maj - Dizzy Mizz Lizzy og Hugorm

Fredag den 2. juni - Blæst og Kesi

Lørdag den 9. september - Queen Machine og Magtens Korridorer

 

ANNONCE