Nyhed

Udsolgt for længe siden: Nu spiller Blæst ekstrakoncert

Der er godt nyt til dem, der ikke fik billetter i første omgang

Blæst er kravlet helt til øverste trin af Vegas stige. Først spillede de foran et udsolgt Ideal Bar, senere et udsolgt Lille Vega. På samme måde har deres koncert i Store Vega længe været udsolgt, og nu annoncerer de en ekstrakoncert den 4. marts.

”Vi glæder os ubeskriveligt meget til at komme ud og spille koncerter igen. Det bliver ventetiden værd, det lover vi!,” udtaler de via en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Blæst vender tilbage: "Vi føler os endelig klar til det, vi elsker allermest"


Sidste uge annoncerede bandet, at de var tilbage, inden de spillede ”Juice” til De Største Øjeblikke på TV 2. De er allerede sat på plakaten til Rock i Lunden i Horsens og fynske Tinderbox, mens det stadig er uvist, om de spiller de koncerter, som de aflyste på grund af stress. Men på Instagram har de skrevet, at koncerterne i Store Vega er deres eneste to koncerter i foråret.


Når de optræder, er der mulighed for at høre deres nyeste album, Stiv Kuling, der byder på hits som ”Juice,” men også ”Sover du nu” og ”Lad mig gå.”

Her kan man høre Fernanda Rosas stemme til de fængende melodier, som opsnappede GAFFAs opmærksomhed med en anmeldelse på fem stjerner og en plads på listen over årets danske album.

Billetterne koster 285 kroner inklusiv gebyr, og man kan købe dem her.


BLÆST-INTERVIEW: En vanvittig ungdom

ANNONCE