Nyhed

DMA-Æresprisvinder Sivas: ”Jeg ved ikke, om jeg fortjener den allerede nu

Rapperen var dybt rørt over at modtage den prestigefulde pris

Eventet, der talte folk som Margrethe Vestager, men ikke årets måske mest buldrende artist, Tobias Rahim, der havde meldt afbud, var fyldt med kærlighed og kollegial beundring allerede ved den røde løber.

Danish Music Awards 2022 fandt sted torsdag aften den 3. november i de opulente rammer i Moltkes Palæ i København. Prisuddelingen blev ikke transmitteret på TV2 i år (eller for den sags skyld andre kanaler), hvilket yderligere tilførte det prestigefyldte show en eksklusivitet, som kun nogle af de ypperste i den danske musikbranche fik æren af at deltage i.

Heldigvis havde vi en journalist på posten, som fik ord fra nogle af de musikere, der løb afsted med en pris denne aften – heriblandt Sivas som modtog æresprisen.


Hvilken følelse står du med nu her, Sivas?

– Meget rørt. Meget ambivalent. Jeg ved ikke, om jeg føler, at jeg fortjener den allerede nu. Jeg har ambitioner og mål om at opnå større ting. Jeg vil gerne have haft den om ti år, når jeg har opnået alle de mål. Men det er en motivation at få den nu, fordi så må vi bare gøre det endnu bedre.

Hvor højt vil du rangere dette øjeblik i din karriere?


– Det er side om side med de største shows, vi har haft, Operahuset og så videre. Det er den samme følelse. På den anden side er det måske også en endnu større følelse, fordi det er en ærespris og det er DMA. Man har fulgt med som barn og set de store stjerner få priser. At stå på en liste med C.V. Jørgensen og Gasolin’ … jeg er virkelig, virkelig taknemmelig.

Hvilket råd vil du give de upcoming musikere, specifikt rappere, som gerne vil nå den milepæl, du har nået i dag?

– Lav musik, fordi du elsker at lave musik. Lad være med at tænke på, hvad folk synes. Bare gør det, du elsker. Gå all in. Altså hvis du føler, at du er dårlig til at rime, så dyrk det. Hvis du er dårlig til at skrive, så dyrk det. Bare gå all in! Der er ikke nogen grænser for, hvad nogen kan opnå. Det er jeg et bevis på.


LÆS OGSÅ: Her er vinderne af Danish Music Awards 2022

 

 

ANNONCE