Nyhed

LYT: Kira Skov annoncerer nyt album og turné - hør første single her

Der er lagt op til endnu et travl år for den produktive sanger og sangskriver

2022 har været et travlt år for Kira Skov. Året har således både budt på en forårsturné, hvor hun igen spillede duetter fra albummet Spirit Tree, og herefter var hun en del af dette års hold i musikprogrammet Toppen Af Poppen.

Efterfølgende fandt endnu en turné sted dette efterår, hvor Skov drog ud på landevejen med Kira and The Kindred Spirits for at fejre 20-års jubilæum for deres debut Happiness Saves Lives. Alligevel lader det til, at Kira Skov endnu ikke er turnémættet. 

Hun har nemlig just annonceret, at hun drager ud på endnu en omfattende Danmarksturné med band i efteråret 2023. Og ikke nok med det - fans kan allerede nu glæde sig til en bonus på turnéen


Foruden sit bagkatalog vil Kira Skov nemlig indtage landets spillesteder med helt nye sange. De bliver en del af hendes kommende album, som hun begyndte at indspille i sensommer i Peter Gabriels legendariske Real World Studio.

Med sig i studiet havde Skov sin partner og bandmedlemmet Silas Tinglef, og sammen indspillede de det nye materiale med Billy Fuller og John Parish samt Head. De to sidstnævnte har blandt andet tidligere arbejdet sammen med PJ Harvey og James Blake.

Det kommende album står til at blive udgivet engang i foråret 2023. Det vil bære præg af en ny lyd fra Kira Skov, der på de nye sange bevæger sig stille og roligt væk fra folk-lyden ved at præsentere et mere ekspressivt udtryk, der blandt andet indeholder politiske undertoner.


Allerede nu kan du høre albummets første single ”Debbie”, som er en hyldest til punkikonet Debbie Harry. Hør den nedenfor. Billetsalget til Kira Skovs kommende Danmarksturné er også startet, og du kan købe billetter HER.

LÆS OGSÅ: Sjælefrænder genfinder hinanden efter årtier


ANNONCE