Nyhed

Musik i Lejet klar med de første navne til festivalplakaten

Et internationalt hovednavn og tre danske er festivalens første annonceringer

Flere festivaller er allerede begyndt at varme op til den kommende sommers musikalske indslag, da flere og flere kunstnere begynder at pryde de forskellige plakater.

Nu har Musik i Lejet, der hver sommer bliver afholdt i Tisvildeleje, offentliggjort de allerførste navne til at indtage plakaten, der skal vække længslen efter de musikalske toner under sommerhimlen i denne kolde vintertid.

Den franske duo The Blaze er det første hovednavn, der vil besøge Musik i Lejets strandscene i 2023 med deres elektroniske house univers.

Duoen har netop udgivet singlen ”Dreamer” og besøgte sidst Danmark til dette års Roskilde Festival, hvor de indtog Orange Scene.

Albumaktuelle Phlake, Kind Mod Kind og genforenede Swan Lee vil også bidrage til sommerstemningen ved den kommende Musik i Lejet, meddeler en pressemeddelelse.


”Legen er blevet sjov. Og inspirerende. Netop nu er vi i gang med at udvikle og forfine både sangskrivning og udtryk. Nu er der kommet så mange flyveklare sange ud af samarbejdet, at vi har besluttet, at det giver kunstnerisk og personlig mening at udgive vores tredje album og tage på turné sammen igen”, fortæller Swan Lee - her citeret fra en pressemeddelelse.


Musik i Lejet finder sted ved Tisvildeleje den 20. – 22. juli 2023, og billetsalget starter den 28. november kl. 10:00.

Tidligere er festivalen blevet udsolgt på blot få minutter. Du kan købe billetter HER.

LÆS OGSÅ: The Blaze fik Roskilde til at forelske sig


ANNONCE