Nyhed

COPENHELL 2023: Metalfestivalen løfter sløret for de første navne

10 navne er i dag blevet offentliggjort

I dag er uden tvivl en stor dag for alle metalhoveder - Copenhell har nemlig netop offentliggjort de første navne til næste års festival. Man kan allerede nu begynde at glæde sig, for de afslørede navne lægger op til et solidt musikprogram.

Det kan festivalchef for Copenhell, Jeppe Nissen, skrive under på, for i en pressemeddelelse fortæller han, at de i Copenhell-holdet glæder sig til 2023-festivalen, og at de ”sigter mod at ramme samme høje standard for musikken, festen og sammenholdet”.

De offentliggjorte navne strækker sig over alt fra danske til brasilianske bands. Nærmere betegnet er der tale om Parkway Drive, Architects, Meshuggah, Clutch, Kellermensch, Fever 333, Fishbone, Angus McSix, Malevolence og Nervosa.  Henover de kommende uger vil de resterende navne blive afsløret.


Billetsalget til Copenhell 2023 starter ligeledes meget snart, nemlig tirsdag den 25. oktober klokken 10.00 via Ticketmaster. For alle abonnenter af Copenhells officielle nyhedsbrev er det dog muligt at købe billetter gennem et forsalg, der starter allerede mandag den 24. oktober klokken 10.00.

Copenhell-festivalen anno 2023 finder sted i dagene 14.-17. juni 2023.


LÆS OGSÅ: Mægtige Maiden erobrede Cophenhell

ANNONCE