Nyhed

Ny konkurs har ramt direktøren fra det skandaleramte Stagebox

Tidligere ansatte gør krav på over en million kroner

Endnu en virksomhed som Stagebox direktøren, Stefan Petersen, står bag, er nu gået konkurs. Det kan Kulturmonitor berette tirsdag

Mere præcist er det promotervirksomheden Good Times, der har stået for at arrangere koncerter på det nu lukkede Stagebox på Refshaleøen, der er gået konkurs. Ifølge Kulturmonitor, oplyses det i en skrivelse fra advokatselskabet Lind, Kulturmonitor har set.

Stifter og direktør Stefan Petersen, som åbnede dørene til Stagebox få uger før corona-nedlukningen, blev den 29. juni taget under konkursbegæring af Sø- og Handelsretten, og har efterfølgende modtaget kritik fra flere samarbejdspartnere samt lokalernes udlejer.

Kulturmonitor kunne den 4. august fortælle, at der er foregået en lang række kritisable forhold som blandt andet omfatter manglende momsindberetning, problemer med skatteindberetningerne, uafsluttede mellemværender med kreditorer og et ulovligt lån i firmaet. Derudover kunne Kulturmonitor berette, at Stagebox havde et underskud på omkring 6,4 millioner kroner i tiden omkring konkursbegæringen.

For blot en måneds tid siden kunne Politiken så fortælle, at Stefan Petersen over tre nætter fra den 18 til den 20. august var brudt ind i Stagebox’ lokaler på Refshaleøen, hvor han kørte lastbiler væk med diverse værdier i form af blandt andet teknisk udstyr, varelager og containere.


Tidligere medarbejdere rejser million-lønkrav 

I CVR-registret er Stefan Petersen desuden registeret for en række konkurser. Således for de konkurserklærede virksomheder ArtigeArdit ApS og Black Panda Management & Booking samt underselskabet Panelværkstedet.

Alt i alt har de tidligere medarbejdere hos Good Times rejst et lønkrav på "over en million kroner," fortæller konkursboets kurator fra Lind Advokater, Anders Bendtsen til Kulturmonitor. 

"Det er det, lønmodtagerne har sagt, at de har til gode. Undersøgelsen af, om det krav er berettiget eller ej, sker først på et senere tidspunkt," siger kuratoren til Kulturmonitor og tilføjer, at overblikket over promotorvirksomhedens samlede gæld stadig mangler.

ANNONCE