Nyhed

Kanye West lyver dansk direktør død

”Jeg ved, hvad du tænker… hvem er Kasper? Men endnu mindre vigtigt, hvem er Kid Cudi?"

Kanye West kan nu tilføje endnu et navn til sin hadeliste, der efterhånden er ganske lang. Denne gang er det danske Kasper Rørsted, direktør for sportsgiganten Adidas, der står for skud for fake news i det videste omfang.

”Kasper Rørsted, også død som 60-årig,” står der på forsiden af en fiktiv The New York Times-avis, som West har lagt op i et nu slettet Instagram-opslag, man kan se på NME. Og Instagram har længe været det direkte talerør for chikane for rapperen.

Opslaget kommer efter en stridighed, rapperen havde med Adidas sidste måned, da West mente, at det tyske firma vakte ældre Yeezy-sko til live, skabte nye farver og afholdt den årlige Yeezy-dag i 2019 – uden at have spurgt ham først. Her tog rapperen igen til orde på Instagram, da han udtrykte sin forargelse i en direkte besked til Complex.


Det er ikke første gang, at Kanye West, der officielt har navnet Ye, er i karambolage med Adidas, da han før har kaldt den nye Adilette 22-silhuet for en falsk Yeezy-sandal.

”Jeg kan ikke længere stå for denne åbenlyse kopiering mere,” skriver Ye. ”Dette er for alle, der ønsker at udtrykke sig selv, men ikke føler, at de kan gøre det, da de mister deres kontrakt eller bliver kaldt sindssyge… Disse sko repræsenterer den manglende respekt, folk med magt har til talentet,” skriver han i et nu slettet Instagram-opslag ifølge Highsnobiety

"Kasper, kom og tal med mig," afslutter han.


Men opslaget tyder på, at de to ikke fik talt ud. Og det, der står med småt, er som regel vigtigt - ligesom det er på den opdigtede forside, hvor der står:

”Jeg ved, hvad du tænker… hvem er Kasper? Men endnu mindre vigtigt, hvem er Kid Cudi?" og dermed retter Ye en stikpille mod sin tidligere ven og kollega.

Det kan være Wests måde at reagere på Cudis seneste interview med Esquire, hvor han fortalte, at det kræver et mirakel, hvis han skal blive venner med Ye igen, og at han ikke er ligesom Drake, der begravede stridsøksen kort efter fejden med West.


”Hvis du ikke kan være en voksen mand og håndtere det faktum, at du mistede din kvinde? Det er ikke mit f****** problem. Du skal eje dit lort, ligesom alle mænd i dette liv skal,” sagde han blandt andet.

LÆS OGSÅ: Kid Cudi: Det kræver et mirakel at blive venner med Kanye West igen

Det afrunder endnu en travl måned på kontoret for Kanye West, der har forsvaret Yeezy Gap-kollektionen solgt i sorte plasticposer på gulvet, der var et udtryk for innoverende idéer, inspireret af børnene og de hjemløse. Og de innoverende idéer mener han, at Gap udnytter med deres nye T-shirt, der har et design lig den tilsvarende dyrere Yeezy Gap-trøje. 

ANNONCE