Nyhed

VENTETIDEN ER FORBI: Guns N’ Roses klar med ny single

I sidste uge blev den lækket ved en fejl - nu er den ude officielt

Sidste weekend fik Guns N’ Roses-fans rundt omkring på amerikanske barer sig en god, men lidt uheldig overraskelse, da et nyt nummer dukkede på barernes digitale jukebokse.

Det populære rockbands nye single ”Perhaps” var oprindeligt spået til at blive udgivet sidste fredag (11/8, red.), men blev af ukendte årsager udskudt. Den nyhed må de såkaldte TouchTunes-jukebokse dog have misset, da sangen allerede dagen efter lå klar til afspilning.

Men nu er den altså god nok: I nat blev singlen officielt sendt ud til amerikanske radiostationer. 


”Perhaps” er Guns N’ Roses første nye musik, siden de i 2021 udgav singlerne ”Absurd” og ”Hard Skool”. Begge sange var som udgangspunkt tiltænkt at indgå på pladen Chinese Democracy fra 2008, men blev i sidste ende valgt fra – indtil de for et par år siden blev taget op af bandet igen og udgivet i en omskrevet version.  

Udgivelsen af den nye single "Perhaps" kommer ikke lang tid efter, at Guns N’ Roses scenetekniker, Tom Mayhue, afslørede, at et nyt album snart er på vej.

”Jeg ved, at bandet vil til at starte på ny musik – de har indspillet en masse allerede. Så der kommer nyt Guns N’ Roses-musik meget snart. Faktisk, så tror jeg, at de vil prøve på at få en single ud når som helst nu, så I kommer nok til at høre noget mere, meget snart," lød det fra Mayhue, da Guns N’ Roses spillede i Paris som en del af deres Europaturné i juli måned. 


Guns N’ Roses lagde også for nyligt vejen forbi Danmark, da de spillede en tre timer lang koncert til Copenhell Festival i juni. GAFFAs Espen Strunk anmeldte koncerten og gav den tre stjerner.

”Guns N’ Roses var ikke forfærdelige på Copenhell, og helhedsindtrykket ville formentlig havde været anderledes, hvis de havde begrænset sig til et skarpt skåret sæt på halvanden time eller for den sags skyld to timer. Men sådan skulle det altså ikke være,” lød det blandt andet i anmeldelsen.  

 


BAKSPEJLET: Da GAFFA fik en lang snak med Guns N' Roses' gamle guitarist

ANNONCE