Nyhed

VENTETIDEN ER FORBI: TopGunn drager på sin første turné i otte år

Den populære sanger besøger landets fire største byer til næste år

Han har netop givet koncert på Smukfest i Skanderborg. Og idag forlyder det så i en pressemeddelelse, at TopGunn – alias Oliver Gammelgaard Nielsen - er klar til at tage på sin første regulære turné i en årrække. Nielsen har ikke som sådan været væk fra musikken, men han har ikke været på en decideret turné siden 2015. 

Dengang besøgte han blandt andet Vega i København, hvor GAFFAs anmelder var tilstede og kvitterede med tre stjerner. "Der er ingen tvivl om, at TopGunn er eminent til at få en fest op at stå og at holde energien oppe hele koncerten igennem. Trods dette var koncerten meget ensformig og en smule triviel, ligesom hans tekster," lød det blandt andet i anmeldelsen.

Året efter - i 2016 - gjorde Nielsen sig mindre heldigt bemærket, da han modtog en betinget fængselsdom for at have tildelt en kvinde et knytnæveslag i ansigtet i Aarhus' natteliv. Den kedelige episode forhindrede dog ikke rapperen i at fortsætte sit musikalske virke, og i 2017 udgav han nye singler sammen med både Lord Siva og Niels Brandt.


TopGunn i Store Vega, København 2015.
TopGunn i Store Vega, København 2015.

Sidst, TopGunn var albumaktuel, var med udspillet SAS i 2020, som modtog fem flotte stjerner fra GAFFAs Jens Dræby. Tidligere i år kunne han opleves som gæst på Danser med Pigers album Boyband.

”TopGunn kaster stjernestøv over foretagendet på "God pige" med et bundsolidt vers på et
top-track – om end vokalen er overstimuleret af effekter,” bemærkede GAFFAs Adam Bouttai i den forbindelse. I dagens pressemeddelelse udtaler Nielsen, at han glæder sig til forårets fire koncerter:


”Det er vildt at mærke hvordan min nye musik er blevet modtaget i år! Det er jeg virkelig
taknemlig for. Jeg arbejder ekstremt hårdt, hver dag, på at gøre musikken og shows
varmere og jeg glæder mig til at spille for jer alle sammen i 2024,” lyder det fra den nu 32-årige TopGunn.

Billetter til forårets koncerter i Odense, Aalborg, Aarhus og København kan købes fra 9. august klokken 10.00 lige her.

Turplan:


23/2: Posten, Odense

24/2: Train, Aarhus

29/2: Store Vega, København

1/3: Skråen, Aalborg

TopGunn gav Tivoli københavnerstang

ANNONCE