Nyhed

MIT LIV SOM HUN: Caroline Henderson præsenterer nyt one woman show om sit liv som kvinde

Showet kan opleves i tre danske byer i sensommeren 2024

Caroline Henderson kommer næppe til at kede sig i det nye år.

Sammen med sit stjernehold bestående af Barbara Moleko, Karen Mukupa, Nabiha og Iris Gold gentager hun succesen fra 2021 med en række koncerter, der hylder den sorte kvindes musikhistorie. Samtidig er hun indehaver af rollen som Den Onde Stedmor i Lion Musicals opsætning af Askepot. Men 2024 bliver også året, hvor publikum kan opleve Henderson i en musikalsk setting, de ikke har set hende i før.

Til september er Henderson aktuel med sit nye one woman show, Mit liv som Hun, der blander personlige fortællinger fra sit kvindeliv med komik og naturligvis musik. I en pressemeddelelse udtaler Henderson om showet:


Mit liv som Hun. Et one woman show med historier fra mit kvindeliv. Et kvindeliv over æggestok og ædelsten, hvor hverdagskomik, absurditeter, hemmeligheder og sange fletter sig sammen til et personligt og musikalsk talkshow. Med glimt i øjet og intime fortællinger oveni hatten vil jeg tale om ungdom, alderdom og visdom. Vil jeg tale om pigen, kvinden og moderen. Vil jeg synge om kærlighed, ærlighed og fortrædelighed. Mit liv som Hun er en finurlig storytelling om at være frøken, fruentimmer, feminist med begge hænder i opvasken og en fjerpen eller to i hatten!”.

Showet har premiere den 18. september i DR Koncerthuset. Herefter gæster Henderson Musikhuset i Aarhus den 19. september for at slutte af den 20. september i Musikkens Hus i Aalborg.

Sidst GAFFA anmeldte et af Hendersons shows var netop med det roste Black Voices-koncertkoncept. GAFFAs Ivan Rod var til stede ved koncerten i DR Koncertsalen og kvitterede med fem stjerner og konklusionen:


”Deres stemmer var vidt forskellige, men et godt match. Deres foretrukne numre lige så vidt forskellige, men tilsammen et godt match. Det var derfor, konceptet fungerede. Derfor, og fordi de fem netop tilsammen troværdiggjorde fokus på de sorte kvinders musikhistorie. Og uanset køn og hudfarve – så skal man altså være gjort af sten for ikke at lade sig betage af nogle af de numre som eksempelvis Billie Holiday, Aretha Franklin og Nina Simone udødeliggjorde – og ikke blot bragte til torvs på egne vegne, men på vegne af alle sorte kvinder.”

Billetterne til Mit liv som Hun er sat til salg og kan findes her.

Caroline Henderson albumanmeldelse: Fornemt dansksproget album bekræfter podieplacering


ANNONCE