Nyhed

Til maj spiller han fire danske arenakoncerter. Nu giver Bryan Adams også festivalkoncert til sommer

Den canadiske veteran er blandt de seks nye navne til Tinderbox-plakaten 2024

I midt november løftede Tinderbox sløret for de første navne til næste års festival, som blandt andet kommer til at byde på stjerne-dj David Guetta samt nostalgisk pop-punk med Avril Lavigne. Senere kunne festivalen også drysse med rockstjernestøv ved at annoncere halvfemser-helten Lenny Kravitz.

Nu er Tinderbox klar med sidste musikalske pakke inden jul, og igen er der store navne iblandt. Til maj spiller Bryan Adams ikke mindre end fire danske arenakoncerter, men nu kan festivalgæster også se frem til at synge med på sange som ”Summer of 69” og ”(Everything I Do) I Do It For You”, når Adams spiller på Tinderbox. 

Også engelske James Arthur er at finde i dagens pulje af artister. Arthur blev for alvor verdenskendt, da han vandt den britiske udgave af X Factor tilbage i 2012. Sidenhen har han udgivet flere hitsingler, hvoraf de mest populære, ”Say You Won’t Let Go”, i skrivende stund er blevet streamet mere end 2 milliarder gange på Spotify.


Denne sommer skulle publikum have set frem til at høre den britiske singer-songwriter Raye spille på festivalen. Sangeren måtte dog aflyse sin optræden, men er nu klar til at indtage Tinderbox i 2024. I år udkom hendes debutalbum My 21st Century Blues, som blandt andet indeholder radiohittet ”Escapism”, der har 070 Shake som featuring.

Foruden Bryan Adams får festivalen også selskab af en anden canadisk artist, nemlig popsangeren Lauren Spencer Smith. I september spillede hun en udsolgt koncert i Store Vega i København og står desuden bag flere store hits som ”Fingers Crossed”, ”Flowers” og ”Narcissist”.

Med dagens to sidste annonceringer skal vi tilbage på dansk grund. Ukendt Kunstner blev for nyligt tildelt prisen som ”Årets Danske Gruppe” ved Danish Music Awards, og til sommer kommer de kun til at spille fire koncerter – blandt andet som et af hovednavnene på Tinderbox. Også Saint Clara er klar til at sparke gang i festivalstemningen, hvor publikum kan synge med på hits som ”Oh My God” og ”Girl Like You”:


Tinderbox 2024 finder sted den 27. til 29. juni i Tusindårsskoven i Odense. Salget af partoutbilletter er allerede i gang og kan findes her.

Bryan Adams anmeldelse: Skrighalsen kan ikke holde glæden tilbage

ANNONCE