Nyhed

Udgiver single på dødsdag: "Vi måtte gøre noget"

Johan Kolstrup udgiver singlen "YOKO", som både er en hyldest til det ikoniske kunstnerpar, og som også symboliserer fred i en verden i opløsning

Den ottende december 1980 blev John Lennon frataget livet foran sit hjem i New York. Det legendariske Beatles-medlems dødsdag markeres hvert år af fans og musikelskere verden over. I dag sker det også gennem danske toner, da sanger og sangskriver Johan Kolstrup udgiver singlen "YOKO" i hommage til John Lennon og enkehustru Yoko Ono, som i øvrigt kunne fejre 90 års fødselsdag i år. 

Johan Kolstrup - bror til musiker Mattias Kolstrup og filminstruktør Jeppe Kolstrup - har skrevet sangen "YOKO", som handler om fred og ro i en verden, som er fyldt med det modsatte. Singlen er den første udgivelse, siden Johan Kolstrup udkom med ep'en Hjertet Slår Dig Ihjel i maj 2023. 

Ifølge en pressemeddelelse var det ikke meningen, at singlen nogensinde skulle udgives, men den uhyggelige udvikling i verdens konflikter fik Johan Kolstrup til at ændre mening: 


"Jeg har skrevet sangen sammen med Jonas Gülstorff fra Sangskriver på P3, og egentlig var det aldrig meningen, at den skulle udgives. Men efter udbruddet af endnu en krig ringede Jonas til mig og sagde, at vi måtte gøre noget," fortæller Johan Kolstrup, som for nyligt har grundlagt venuet Art Maze med sin bror Mattias Kolstrup, et venue og kontorfællesskab for kreative freelancere og musikere på Østerbro.  

Hør "YOKO" lige her.

LÆS OGSÅ: ART MAZE: Kendt sanger er medstifter af nyt kreativt hus og venue


ANNONCE