Nyhed

NYT GAFFA PÅ GADEN I DAG: Mød Zar Paulo, Drew Sycamore, Alex Vargas og mange flere

Glæd dig til 68 sider proppet med interviews, anmeldelser, klummer, koncertanbefalinger og meget mere.

Forsiden prydes af Zar Paulo, der spiller til GAFFA-Prisen i Musikhuset Aarhus 2. marts, lige har annonceret deres hidtil længste turné og har deres debutalbum om hjørnet. Vi har mødt bandet, der mødte hinanden på en efterskole, er nære venner og har tårnhøje ambitioner.

Drew Sycamore er tilbage med efterfølgeren til sit gennembrudsalbum. Vi har mødt hende til en snak om blandt andet om, hvorfor hun ikke synger om klimakamp og ligestilling – selvom det er emner, hun synes er vigtige.

Alex Vargas udgiver det 60'er- og 70'er-inspirerede album Big Big Machine. Læs stort interview om blandt andet, hvorfor hans musik altid er fuld af følelser og kredser om personlige relationer.


Lowly er klar med deres tredje album. Vi har mødt indiebandet til en snak om vigtigheden af at få håb ind i musikken.

Lukas Graham er aktuel med sit Pink Album. Primus motor Lukas Forchhammer fortæller åbenhjertigt om at blive clean og ædru – og om den sidste mail, han fik fra sin far, før han døde.

Du kan også læse interviews med Steen Jørgensen og Marina Botes om deres nye projekt Jørgensen/Botes, med Daniel Seavey og Suni og høre om turnéaktuelle Signe Moldes musiksmag.


Derudover kan du nyde vores faste indslag i vores introsektion. Nærmere betegnet redaktørens leder, Minus til plus, Nye udgivelser, vi glæder os til, Ordet er frit, Hold øje med – fire favoritter fra vækstlaget, Soundtrack til livet og de bedste tracks lige nu. 

Livesektionen byder på de bedste liveanmeldelser, Månendens spillested, Månedens event og Live-nyheder.

Rigtig god fornøjelse med GAFFA marts 2023!


Du kan læse bladet online eller gå offline og bladre igennem vores analoge magasin uden digitale forstyrrelser. Du finder bladet på en café, et bibliotek, i en pladebutik, på et spillested eller hos en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun 39 kroner: tilmeld dig GAFFA+ Premium her. 

ANNONCE