Nyhed

VENTETIDEN ER FORBI: Skrillex overraskelses-udgiver to nye album

Det 35-årige EDM-fænomen har endelig fulgt op på ni år gammelt debutalbum

Det er efterhånden ni år siden, at Skrillex - alias californiske Sonny John Moore - bragede igennem med debutalbummet Recess. Det udkom i 2014, efter at Skrillex havde lagt ud med et par ep'er, og få måneder efter udgivelsen kom Skrillex til Danmark for at give koncert på Smukfest i Skanderborg.

Nu er den idag 35-årige Moore så endelig klar til at følge op på debutalbummet. I sidste uge teasede Skrlllex den forestående udgivelse af et to-delt albumprojekt med titlen Quest for Fire - uden dog at angive nogen udgivelsesdato eller yderligere informationer. Og i weekenden udkom så ikke bare ét, men to nye album: Fredag den 17. februar landede Quest For Fire, og allerede dagen efter fik den intetanende fanskare så Don’t Get Too Close.

Don’t Get Too Close indeholder tre sange, som Skrillex har udsendt tidligere i år, ”Real Spring” (ft. Bladee),
”Way Back” (ft. PinkPantheress and Trippie Redd) og titelnummeret ”Don’t Get Too Close” (ft. Bibi
Bourelly), men indeholder ellers ni andre spritnye sange med kunstnere som Justin Bieber, Young Lean,
BEAM, Bobby Raps, Swae Lee, Don Toliver, Anthony Green, Prentiss, Corbin og Chief Keef.


På udgivelsesdagen i lørdags indtog Skrlllex og gæster iøvrigt Madison Square Garden i New York City til en udsolgt koncert. Tidligere på dagen havde han givet en surprise-optræden på Times Square. "Et once-in-a-lifetime rave i The Garden," kaldte NME koncerten i deres femstjernede anmeldelse

Forskere: Skrillex' musik kan beskytte mod moskito-angreb

ANNONCE