Nyhed

NYT GAFFA PÅ GADEN I DAG: Mød Swan Lee, Eyes, Soleima og mange flere

Glæd dig til 68 sider proppet med interviews, anmeldelser, klummer, koncertanbefalinger og meget mere.

I dag tirsdag den 31. januar er GAFFAs februarnummer på gaden. Glæd dig til 68 sider proppet med interviews, anmeldelser, klummer, koncertanbefalinger og meget mere.

Forsiden prydes af Swan Lee, der er tilbage med deres første album efter mere end 17 års pause – og spiller til GAFFA-Prisen i Musikhuset Aarhus 2. marts. Vi har mødt Pernille, Jonas og Emil, der fortæller om, hvorfor de i sin tid gik fra hinanden, da de var på toppen, og hvordan de fandt sammen igen – og fik lidt hjælp fra Nordatlanten.

Hardcore-bandet Eyes kan også opleves live til GAFFA-Prisen. De er aktuelle med et fremragende album, der blandt andet er inspireret af krig, konflikter og folks dyrkelse af konspirationsteorier.


Soleima er tilbage med sit første soloalbum på dansk. Vi har mødt sangeren og sangskriveren, der har fundet hjem på flere niveauer.

Du kan også læse om alle de optrædende til GAFFA-Prisen, læse interviews med Ki!, Elba og Kalaset og høre om den Elsker dig for tiden-aktuelle skuespiller Kasper Dalsgaards forhold til musik.

Som sædvanlig har vi også masser af albumanmeldelser samt vores Tech-sektion med nyheder og anmeldelser om musikgadgets og det, der ligner.


Derudover kan du nyde vores faste indslag i vores introsektion. Nærmere betegnet redaktørens leder, Minus til plus, Nye udgivelser, vi glæder os til, Ordet er frit, Hold øje med – fire favoritter fra vækstlaget, Soundtrack til livet og de bedste tracks lige nu. 

Livesektionen byder på de bedste liveanmeldelser, Månendens spillested, Månedens event og Live-nyheder.

Rigtig god fornøjelse med GAFFA februar 2023!


Du kan læse bladet online eller gå offline og bladre igennem vores analoge magasin uden digitale forstyrrelser. Du finder bladet på en café, et bibliotek, i en pladebutik, på et spillested eller hos en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun 39 kroner: tilmeld dig GAFFA+ Premium her. 

 

ANNONCE