Nyhed

Stjernerne mindes Jeff Beck

Torsdag den 12. januar døde Jeff Beck pludseligt. Nu reagerer et hav af stjerner på det chokerende dødsfald.

Torsdag blev det meldt ud, at guitaristen Jeff Beck fra Yardbirds er død, 78 år gammel. Ifølge et opslag på  Twitter, skrevet af hans kone, døde Beck af meningitits. En trist nyhed, der kom som et stort chok for mange, og ikke mindst mange af branchens største stjerner.  

Hele internettet flyder allerede med mindeopslag om Jeff Beck, både fra Rolling Stone Magazine, The  Guardian og her på GAFFA. Blandt de mange sørgende er der både venner, familie og kollegaer, som udtrykker deres sorg på sociale medier.

Mick Jagger

"Da Jeff Beck døde, mistede vi en fantastisk mand og en af de bedste guitarister i  verdenen. Vi kommer alle til at savne ham."


Rod Stewart 


"Jeff Beck var fra en anden verden. Han tog mig og Ronnie Wood med til USA tilbage i 60’erne for at spille i hans band Jeff Beck Group, og vi glemmer det aldrig. Han var en af de guitarister, som ville lytte til og spille til det, jeg sang. Jeff, du var den største, min ven. Tak for alt. RIP"


Brian Wilson

"Det gør mig ked af det, når jeg hører, at vi ikke har Jeff Beck længere. Jeff var et geni til at spille guitar, og mit band og jeg kom helt tæt på det, da vi turnerede med ham i 2013. Et af vores highlights var ”Danny Boy”. Vi elskede begge den sang. Kærlighed og medlidenhed til Jeffs familie". 

Patti Smith 

"Dette er for at mindes Jeff Beck. Han var en af de største guitarister i verden og en af mestrene af min generation. Noget af en ensom ulv, innovativ og dedikeret til sit instrument. Han var temperamentsfuld, men stadig nænsom. Farvel Jeff Beck, guitarer vil længes efter dine hænder."

Ozzy Osbourne

"Jeg kan ikke beskrive, hvor nedtrykt jeg er over at høre, at Jeff Beck er død. Det er et forfærdeligt tab for hans familie, venner og mange fans. Det er en stor ære at have kendt Jeff og en større ære at have ham med som gæst på mit nyeste album #PatientNumber9. Længe Leve Jeff Beck."

David Gilmour

"Jeg er overvældet af at høre om min gode ven og helt Jeff Becks død, hans musik har begejstret og inspireret mig og mange andre i så mange år. Mine og Pollys tanker går til hans dejlige kone Sandra. Han vil for evigt være i vores hjerter." 

ANNONCE