Nyhed

O DAYS: Københavnsk festival på Refshaleøen fuldender musikprogrammet

Festivalen har blandt andet annonceret en international erstatning for Jada

Den københavnske festival O Days løber af stablen mellem den 3.-5. august, og mens festivalen allerede har annonceret navne som Kind mod Kind, Julie Pavon, JJ Paulo og First Hate, har festivalgængere nu endnu mere at se frem til med offentliggørelsen af det fulde program. De nye tilføjelser tæller blandt andet en erstatning til Jada, der grundet graviditetskomplikationer har aflyst alle festivalshows denne sommer. Det bliver derfor den britiske r&b-kunstner, Mahalia, der får spottet lørdag kl. 21.30.

Lørdagens musikprogram er endnu blevet rigere med annonceringen af danske eee gee og to dj-grupper: britiske Girls Don’t Sync og danske Flady. De slutter sig til den elektroniske jazzduo Svaneborg Kardyb, dj Gazzi og dj Nooriyah, JJ Paulo og den dominikansk-italiensk sangerinde og sangskriver Yendry, der allerede var at finde på lørdagens program.

Musikchef hos O Days Theodor Clausen fortæller i en pressemeddelelse om, at de er glade for at have fuldendt musikprogrammet og at have booke en international kunstner til sin eneste danske optræden i år:  


“Vi er vildt glade for, at vi nu kan sætte et endeligt punktum for årets musikprogram og præsentere de sidste navne for vores gæster. Mahalia er en lysende stjerne på den britiske r&b-scene og et ekstremt stærkt livenavn. Hendes nye album IRL er lige på trapperne, og det bliver eneste mulighed for at opleve hende i Danmark i år,” siger Theodor Clausen, musikchef i O Days’ ledelsesgruppe.

Udover bookingen af Mahalia fremhæver musikchefen også bookingen af eee gee. Han siger blandt andet, at hendes debutalbum Winning var ”et af sidste års bedste danske album” og et hurtigt kig i GAFFAs sektion Anmelderne har ordet ville give ham ret. Hvert år kårer GAFFAs anmeldere og redaktion årets bedste (danske) album, og eee gees debut var at finde på stort set samtlige af listerne over bedste danske album i 2022. 

Du kan købe billetter til billetter (endags eller partout) til festivalen på Refshaleøen lige her og se det fulde line up her.


LÆS OGSÅ: EEE GEE-INTERVIEW: Introvert Nordicana, der gav sig selv lov at flyde

 

ANNONCE