Nyhed

FELTTUR: Lil Yachty giver dansk koncert

Det 25-årige fænomen fra Atlanta lægger vejen forbi København i kølvandet på seksstjernet album

Hele seks stjerner blev det til fra GAFFAs Elias Kvist, da den 25-årige Georgia-rapper Lil Yachty - alias Miles Parks McCollum - tilbage i januar udgav albummet Let's Start Here.

Som titlen antyder, var der da også tale om en slags ny start for rapperen, som på albummet udfolder en eksperimenterende rocklyd - et godt stykke fra det udtryk, Yachty ellers har dyrket på sine fire foregående studiealbum.

Nu melder Lil Yachty så sin ankomst til København, hvor han lægger vejen 25. november som led i sin ganske omfattende The Field Trip Tour til efteråret. I alt 39 byer får besøg på turnéen, som indledes i Washington DC den 21. september og rundes af i Wien den 17. december.


Det bliver KB Hallen, som kommer til at danne ramme om det danske show. Billetter koster 400 kroner plus gebyr og sættes i salg via Livenation.dk den 11. maj klokken 12.00 og et døgn senere via Billetlugen.dk.

"Om vi kom et nyt sted hen, om Yachty fandt sindsro i sit kaninhul, ved vi ikke endnu. Men hold da op, hvor har han kickstartet år 2023 på formidabel maner med et album, som jeg vil have kørende på repeat til og med, at vi går ind i ‘24," lød den foreløbige konklusion på Yachtys aktuelle hamskifte fra vor anmelder tilbage i januar.

Dansk instruktør laver stjernespækket video med Justine Skye


 

 

ANNONCE