Nyhed

HUGORM AFLYSER: Bandmedlem ramt af blodprop

"Vi er utrolig kede af at gå glip af mødet med vores fans i Hug Army"

De har kun lige indledt deres sommerturné med koncerter ved Rock i Lunden i Horsens og Jelling Festival. Nu er den populære trio imidlertid blevet tvunget til at sætte turnéen på pause for en stund. Det skrev bandet på Instagram tidligere i dag. Her fremgår det, at bandets trommeslager Árni Bergmann er blevet ramt af en blodprop i armen.

"Jeg har været til læge, og han siger, at jeg ikke må bruge armen i hvert fald i et par dage. Men derefter skulle jeg være helt oppe at køre igen," siger trommeslageren i en video, som bandet har delt sammen med beskeden om, at de desværre er nødt til at aflyse dagens planlagte koncert på Skive Festival.

"Som I kan se i videoen, har han det efter omstændighederne godt, men koncerten på Skive Festival er desværre ikke mulig for ham at gennemføre. Vi er utrolig kede af at gå glip af mødet med vores fans i Hug Army på dette års Skive Festival, men vi vender både snart og stærkt tilbage," skriver bandet og fortæller samtidig om baggrunden for den ærgerlige beslutning:


"Arnis højre arm begyndte at hæve i søndags før vores koncert i Jelling og efterfølgende undersøgelse viste, at han havde en blodprop i den ene skulder. Dette har betydet, at han har været indlagt til undersøgelser og behandling de sidste to dage på Thisted Sygehus," lyder det fra Hugorm.

Hugorm er booket til at spille på flere af sommerens festivaler. Til efteråret tager de på turné til en række indendørs scener i selskab med komikeren Frank Hvam.

Støjende rockproduktioner, giftige observationer og nu også ømhed


 

ANNONCE