Nyhed

NYT GAFFA PÅ GADEN: Mød Queens of the Stone Age, Maggie Rogers, The National og mange flere

Glæd dig til 84 sider proppet med interviews, anmeldelser, koncertanbefalinger, uddannelsestillæg og meget mere.

Forsiden af GAFFA juni prydes af Queens of the Stone Age, der er aktuelle med deres første album i seks år, In Times New Roman – og spiller på årets Roskilde Festival. Vi har mødt sanger Josh Homme til et åbenhjertigt interview. Han fortæller blandt andet, at de sidste fire år har været de værste i hans liv.

Maggie Rogers udgav sidste år sit andet album Surrender og kan i juni opleves i Store Vega. Vi har talt med hende om de nye sange, hvor hun har givet sig selv lov til at være helt i følelsernes vold.

The National er tilbage med albummet First Two Pages of Frankenstein – og det var en hård fødsel. Bandet fortæller hvorfor – og hvordan de kom i mål.


Christopher er aktuel med sin første hovedrolle, i Netflix-filmen A Beautiful Life. Vi har mødt ham og instruktøren Mehdi Avaz til en snak om at tage de chancer, der kommer.

Derudover kan du også læse interviews med r&b-sangeren Marie Dahlstrøm og psychrockbandet De Forbandede – og høre, hvad den radikale politiker og metalfan Stinus Lindgreen glæder sig til at opleve på Copenhell.

GAFFA juni byder også på vores store uddannelsesguide, hvor du blandt andet kan læse et stort interview med Danmarks Nobelprismodtager Morten Meldal, du kan læse interviews med elever fra Roskilde Festival Højskole, høre, hvordan det står til med højskolerne generelt lige nu, og så har vi også talt med professor i kunstig intelligens Thomas Bolander for at høre, om vi skal frygte eller omfavne fænomenet. Og så kan du også læse om, hvilken uddannelse nogle af Danmarks mest fremtrædende musikanmeldere har.


Derudover kan du nyde vores faste indslag i vores introsektion, nærmere betegnet redaktørens leder, Minus til plus, Nye udgivelser, vi glæder os til, Hold øje med – fire favoritter fra vækstlaget, Soundtrack til livet og de bedste tracks lige nu. 

Du kan læse bladet online eller gå offline og bladre igennem vores analoge magasin uden digitale forstyrrelser. Du finder bladet på en café, et bibliotek, i en pladebutik, på et spillested eller hos en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun 39 kroner: tilmeld dig GAFFA+ Premium her. 

ANNONCE