Nyhed

FREDAGSROCK: Tivoli ruller sommerens fulde koncertprogram ud

Syv af sommerens i alt 24 Fredagsrock-arrangementer er dobbeltkoncerter

For tre uger siden annoncerede Tivoli i København de første fem navne til sommerens fredagsrock-koncerter - blandt andet Tobias Rahim, Deep Purple samt Eee Gee og Soleima, som åbner sæsonen med en dobbeltkoncert den 14. april.

Ugen efter annoncerede arrangørerne hele to koncerter med funky og folkekære Thomas Helmig. Og i dag løftes så sløret for det fulde Fredagsrock-program, som byder på i alt 24 koncerter - herunder syv dobbeltkoncerter.

”Årets Fredagsrock-program rummer danske og internationale stjerner fra både 70'erne, 80'erne, 90'erne, 00'erne og helt op til i dag. Det understreger, at Fredagsrock er en folkefest for alle," udtaler Frederik Wiedemann, kulturdirektør i Tivoli, i en pressemeddelelse og tilføjer: 


"Set over en hel sommersæson er Fredagsrock faktisk Danmarks største musikfestival, og så foregår koncerterne endda i et sommerpyntet Tivoli midt i landets hovedstad. Det har vi grund til at være stolte af som by og som verdens smukkeste forlystelseshave, der fylder 180 år i år.”

Og kaster man et blik på sommerens koncertprogram må man da også give Wiedemann ret i, at der er lidt for enhver smag. Foruden de nævnte navne kan man således se frem til besøg fra blandt andre Rick Astley, Macklemore, Texas, Drew Sycamore, Mø, Swan Lee, Jada, Christopher og Phlake. Det bliver Tobias Rahim, som runder årets arrangementsrække af med en koncert den 22. september.

Der vil være pladsreservation til koncertområdet på begge Thomas Helmig- koncerter, Tobias Rahim og Macklemore, og Tivoli åbner for reservationer 14 dage før koncerterne. Pladsreservationen er gratis, men adgang til Tivoli kræver samtidig gyldig entrébillet eller Tivolikort.


Fredagsrock 2023

Den 14. april - Eee Gee & Soleima
Den 21. april - Joey Moe &  Shaka Loveless
Den 28. april - Zar Paulo & Patina
Den 5. maj - Mø & Ashibah
Den 12. maj - Jonah Blacksmith
Den 19. maj - Oh Land & Pil
Den 26. maj - D-A-D
Den 2. juni - Magtens Korridorer
Den 9. juni - Deep Purple
Den 16. juni - Jada
Den 23. juni - Phlake
Den 30. juni - Christopher
Den 7. juli - Texas
Den 14. juli - TV2
Den 21. juli - Macklemore
Den 28. juli - Thomas Helmig
Den 4. august - Malte Ebert & Svea (SE)
Den 11. august - Rick Astley
Den 18. august -Burhan G
Den 25. august - Swan Lee
Den 1. september - Drew Sycamore
Den 8. september - Hans Philip
Den 15. september - Annika Aakjær & Lis Sørensen
Den 22. september - Tobias Rahim

 


Tivoli fjerner vilde navne fra Fredagsrock-programmet

ANNONCE