Nyhed

KIKO CLUB: Gilli forvandler Vega til sin egen natklub

Store Vega bliver til Kiko Club, når Gilli giver to koncerter på spillestedet til vinter

I 2022 kunne 11.000 mennesker opleve Danmarks mest streamede artist, Gilli, give en seksstjernet koncert i Royal Arena. GAFFAs anmelder takkede kunstneren for ”en vanvittig fest, en ny live-standard og en i det hele taget uforglemmelig aften”, og nu kan fans se frem til yderligere to vanvittige - og denne gang mere intime - fester, når Gilli indtager Store Vega to aftener i streg.  

Gilli – der også kendes under aliasset Kiko – forvandler den 21. og den 22. december Store Vega til sin egen personlige natklub ved navn Kiko Club. Her vil Gilli "tage publikum med endnu tættere på festen og festen endnu tættere på klubben," som det hedder i en pressemeddelelse.

Og der er grund til at glæde sig, hvis man skal tro GAFFAs anmelder, der kvitterede Royal Arena-koncerten med de funklende seks stjerner og samtidig konstaterede:


"Du kan tage din læderjakke på i punker-klubben og fnyse over letkøbte tekster. Du kan fordomsfuldt anfægte deres (B.O.C.-holdet, red.) lir og musikstil som overfladisk. Men du kan ikke sige dansk kultur i 10’erne uden at bukke dybt for det eftermæle, som Gilli har skabt."

Gilli udgav hele to album i 2022 ved navn Carnival og Suave World, der begge modtog fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder. Der er derfor rigeligt med dugfrisk musik at se frem til, når Kiko Club stables på benene, og mon ikke der også ryger et par ældre hits med på sætlisterne?

Billetsalget går i gang fredag den 17. marts kl. 10 lige her.


ANNONCE