Nyhed

LYT: Benal-Albert teamer op med erfaren rapper

En debut med en masse historie i ryggen

I dag udkommer singler ”Faser” med bandet Solkur. Det er den første lyd fra bandet, der også netop har annonceret en koncert i Vega 14. april. Når man ved, at duoen består af produceren Albert, kendt som den ene halvdel af duoen Benal, samt rapperen Loke Deph, kan man godt forstå, at jungletrommerne lyder højt.

Projektet lyder på mange måder som en direkte forlængelse af, hvad de to har lavet før. Lydene vil man kunne genkende fra Benal, men i et tempo, der minder mere om Alberts egne house-udgivelser. Loke ligger tilbagelænet på beatet og højt i mikset og sikker i flowet. Tilsammen leverer de historier fra nattelivet, af både de lykkelige og mere komplicerede slags.

Det er programmeret og elektronisk, men ikke udpræget poppet. Hiphop, men uden skygge af breakbeat eller funk eller nostalgi.


Projektet har været meget hemmelighedsholdt, lige indtil den diskrete annoncering på parrets respektive Instagram- og Facebookprofiler. Og det er ikke meget, der endnu er offentligt, og generelt virker de til at have det godt med at køre en lav profil.  

Efter den første single kommer der en mere før den første koncert på Vega, og derefter er de meget hemmelighedsfulde om, hvad der kommer til at ske.

LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2023: Og vinderne er...


Lyt til sangen her:

ANNONCE