Nyhed

MØRKETS SØN: Metallica deler forsmag på nyt album

Nedtællingen til Metallicas første studiealbum i seks år er i fuld gang

Tilbage i november annoncerede Metallica udgivelsen af deres første nye studiealbum i seks år - og en stor turné, som også bringer dem forbi Danmark i 2024. Bandet har allerede delt de to første singler fra albummet, som udkommer den 16. april og har fået titlen 72 Seasons

"Lux Æterna" landede sammen med album- og turnéannonceringen i november, i januar fulgte "Screaming Suicide" - og nu er der så endnu en ny sang til hungrende fanskare, som har måtte vente siden Hardwired...To Self-Destruct på nyt fra det tunge band.

Du kan høre "If Darkness Had a Son" lige her - inklusive ny video af Tim Saccenti, som også stod bag billedsiden til de to første singler.


I juli 2023 er det 40 år siden, Metallica debuterede med albummet Kill 'em All. Et halvt års tid senere gik de i studiet i Flemming Rasmussens Sweet Silence Studio for at indspille opfølgeren Ride the Lightning - inklusive klassikere som "For Whom the Bell Tolls," "Trapped under Ice," "Creeping Death" og den H.P. Lovecraft-inspirerede instrumental "The Call of the Ktulu."

Metallica kan opleves den 14. og 16. juni 2024 i Parken i København.


 

ANNONCE