Nyhed

SJÆLFULD SVENSKER: Daniel Norgren vender tilbage til Danmark

Den svenske sangskriver diverterer med inderlig folk og blues i landets to største byer senere på året

Den svenske singer-songwriter og bluesfolk-artist, Daniel Norgren, vender tilbage til Danmark. Han gæstede blandt andet Tønder Festival i 2019, hvor han modtog fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder, der roste den erfarne svensker for sin evne til at ”komme langt med enkle virkemidler”.

Daniel Norgren debuterede i 2007 med albummet Kerosene Dreams, men det er særligt med 2013-albummet Buck, at den svenske artist får opmærksomhed fra et internationalt publikum. Det er blandt andet på albummet Buck, at man finder et af kunstneres mest hørte numre, ”Moonshine Got Me”, der i skrivende stund er hørt mere end 15 millioner gange på Spotify.

I går blev det offentliggjort, at Daniel Norgren giver endnu en koncert i Danmark til sommer, hvor han inviterer til en aften i bluesfolkens tegn i Amager Bio. Koncerten løber af stablen den 10. september, og koncertgæster kan se frem til at nyde helt nyt musik fra svenskeren, der indtil videre har udgivet to nye singler i 2023.


De to nye singler ”The Road” og ”Ruderunda” er det første nye fra kunstneren siden Wooh Dang-albummet udkom i 2019 (dog med undtagelse af et live-album fra 2021).

Det er indtil videre blevet til otte album fra den svenske bluesfolk-artist, hvis sangskrivning har dybe rødder i både blues, folk og country, og som altid leveres med et stænk af Skandinavien.

Hvis man ikke kan vente til, at september ankommer, kan Daniel Norgren også opleves på VoxHall i Aarhus den 8. juli. Billetterne til koncerten i Amager Bio sættes til salg den 24. marts kl. 11 via Billetlugen.


LÆS OGSÅ: Daniel Norgren: Alabursy

 

ANNONCE