Nyhed

SMUKFEST 2023: Temperaturen stiger med international pop-bombe

Smukfest annoncerer syv nye acts, med ikoniske pop-navne iblandt

Selvom vejret ikke rigtigt er med os udenfor, så er der for alvor ikke lang tid til årets festival-sæson. Og man kan godt begynde at glæde sig, hvis man er vild med 00'er, 10'er og ikke mindst 20'er pop- og festmusik, når Smukfest i dag smider en bombe fyldt med internationale pop-navne. 

En af de største radiohit fra 2020 – "Sweet But Psycho" – er nok et nummer, de fleste af os kan synge med på. Ava Max - kvinden bag hittet, er en del af dagens offentliggørelse fra Smukfest, som er sat til at spille lørdag på festivalen. 

En af 2010'ernes helt store pop-darlings er Jason Derulo, der med hits som "Whatcha Say", "In My Head" og "It Girl" unægteligt har været baggrundstapet til manges byture i 10'erne. Jason Derulo gæster Smukfest torsdag. 

Dagens helt store nyhed, er sådan én, der får temperaturen til at stige. Selveste Sean Paul, der er kendt for 00'er-hittet "Temperature" gæster Smukfest onsdag. Han ved om nogen, hvordan man laver et viralt pop-hit, og har også i de seneste år smedet et par af disse sammen - for eksempel hittet "No Lie" med Dua Lipa, der er tæt på at runde 1 milliard lytninger på Spotify. 


Smukfest offentliggør yderligere fire navne, nemlig Ganstagrass (torsdag), Otto Knows (fredag), The Last Dinner Party (fredag) og Uncle Funk's Disco Inferno (fredag). 

Du kan stadig købe billetter til onsdag og torsdag til årets Smukfest lige her. 

 


 

 

ANNONCE