Nyhed

SMUKFEST 2023: Ti danske navne fra toppen og vækstlaget føjes til programmet

Der lægges op til varm sommer i Bøgeskoven

I dag kan Smukfest annoncere ti nye danske navne til årets musikprogram. Smukfest har over de seneste måneder annonceret store navne til sommerens musikfest i skoven i udkanten af østjyske Skanderborg, og festivalgængere kan blandt andet se frem til koncerter med David Guetta, Jason Derulo, The Minds of 99, Imagine Dragons og Rag’n’Bone Man.

Med nye navne til årets musikprogram inviteres til koncerter med såvel toneangivende kunstnere fra det danske vækstlæg som veletablerede danske topnavne. Smukfests publikum kan blandt andet se frem til at høre eee gee, der optrådte til GAFFA-prisen 2023, og hvis debutalbum Winning var at finde på de fleste GAFFA-anmelderes liste over de bedste udgivelser i 2022.

Dertil er danske Patina føjet til programmet. De tre fynboer vandt KarriereKanonen i 2019 og har siden haft flere singler i rotation på P3 – herunder ”Flammer rammer”, der blev P3’s Uundgåelige.


Festivalgængere kan også se frem til den sjælfulde singer-songwriter Alex Vargas, der modtog seks funklende stjerner for sin udsolgte koncert i K.B. Hallen i december 2022.

Der er også hiphop-hitmagere på plakaten. Her er der tale om Benny Jamz, Gobs og rapperen Niels Roos, der som led i sin Himmelfart-turné steder aliasset Niarn til hvile.

Smukfest får også igen besøg af The Powls og allemandsejet Lars Lilholt. Derudover kan billetindehavere se frem til en koncert med vinderen af KarriereKanonen 2021, Pil, og ikke mindst det yderst vellykkede P3-projekt, Lågsus.


Skanderborg Festival løber af stablen mellem den 30. juli og 6. august.

LÆS OGSÅ: EEE GEE-INTERVIEW: Introvert Nordicana, der gav sig selv lov at flyde

ANNONCE