Nyhed

TOGET KØRER: Hør ny single fra Tobias Rahim - med særlige gæster

Turnéaktuelle Rahims nye trance-inficerede banger fik sin livepremiere i Aarhus i fredags

I fredags spillede Tobias Rahim og hans band den første af en lille håndfuld arenakoncerter i landets største byer - og ved den femstjernede fest i Ceres Arena i Aarhus blev publikum trakteret med en hidtil uhørt, techno-inspireret sag med den genkommende linje "toget ,det kører..."

Nu er den så officielt ude: Tobias Rahims nye single hedder "Toget," er indspillet sammen med den danske trance-duo Barcode Brothers og baserer sig på deres tidligere track "Train."

Tilbage i januar udgav Rahim sangen "Alive Alive Alive," som det sidste nummer på hans seksstjernede album Når sjælen kaster op. Albummet udkom tilbage i efteråret, men et enkelt nummer kunne ikke afspilles på streamingtjenesterne - her stod der bare "Udkommer hvis verden blir klar." Og det har man altså vurderet var tilfældet i januar - og i øvrigt også i Aarhus i fredags, hvor sangen var med på sætlisten.


Rahim runder sin arenatur af de næste to dage med koncerter i Odense fredag og Royal Arena i København lørdag. Begge koncerter er udsolgt. Der er dog ingen grund til at fortvivle helt: Rahim er nemlig booket til at optræde på en række af sommerens festivaler - herunder Jelling Musikfestival, Rock Under Broen i Middelfart, Roskilde Festival, Tinderbox, Nibe Festival og Smukfest i Skanderborg.

REPORTAGE: Stor mand mødte fanskaren i Aarhus


ANNONCE