Nyhed

Copenhells jyske lillesøster har fået vokseværk. Nu er Jailbreak klar med tunge navne til næste års festival

Mr. Big og Ugly Kid Joe er blandt de netop annoncerede attraktioner ved næste sommers metalfest i Horsens

Det startede som en endags-festival på Fængslet i Horsens i sommeren 2022 og en række - i al respekt - mellemvægtere fra den hårde ende af rockspektret. I år var der opgraderet til to dage og navne som Within Temptation, Glenn Hughes og Arch Enemy.

Og nu er folkene bag Jailbreak klar til at rulle næste års program ud. For en god måneds tid siden offentliggjorde de første navn i skikkelse af de lokale helte Pretty Maids. Og i dag løftes så sløret for yderligere fem navne - inklusive et stort halvfemser-navn på afskedsturné og en søn af en verdens største guitarhelte.

Amerikanske S8nt Elektric består af guitarist Niko Tsangaris, Briana Carbajal på vokal og trommeslageren London Hudson - som er søn af Guns N'Roses-guitaristen Slash. Samtidig kan man begynde at glæde sig til at opleve landsmændene i Mr. Big, som lægger vejen forbi som led i deres afskedsturné The Big Finish.


Hertil kommer svenske Katatonia, danske Skarnet, Dokken fra USA og endelig (ligeledes amerikanske) Ugly Kid Joe, som opnåede stor succes i halvfemserne med deres kombination af humor og hård rock - ikke mindst på debutalbummet America’s Least Wanted fra 1992.

Ugly Kid Joe kunne sidst opleves herhjemme så sent som i 2022, hvor de gav koncert på Copenhell i København.

Joe er stadig en grim og grum knægt
ANNONCE