Nyhed

EFTER DETTE ÅRS AFLYSNING: Guldimund tilbage på Alive Festival – se alle de seks netop tilføjede navne til plakaten

Alive Festival smider seks friske navne i puljen, der byder på etablerede og upcoming danske navne samt svensk disko

Hos Alive Festival i Thy var de tidligt ude med de første annonceringer til næste års festivalprogram. Allerede i september kunne arrangørerne afsløre tre navne, nemlig Barselona, AySay og TootArd, som publikum kan se frem til at opleve.

Nu, godt to en halv måned senere, er Alive Festival klar med seks nye friske navne til plakaten, som kommer til at byde på lidt for enhver smag. Emma Sehested Høeg har opnået stor succes med konceptet How to Kill a Dog. Sidenhen har hun også vist sig som en yderst populær musiker, der i 2024 tager sin karriere til nye højder med sine første tre koncerter i eget navn.

Også anmelderroste Guldimund lægger vejen forbi Alive Festival. Han skulle oprindeligt have optrådt på festivalen i år, men måtte aflyse grundet sygdom. Det er derfor med stor glæde, at festivalen har ham tilbage på plakaten:


”Efter sidste års (dette års red.) aflysning har vores publikum talt. Der er ingen tvivl om, at Guldimund er den artist, som vores publikum ønsker sig allermest i julegave, og det får de selvfølgelig. Aldrig har vi fået så mange ønsker på en enkelt artist, og vi glæder os til endelig at præsentere Guldimund på Alive Festival,” udtaler Nicolai Demuth fra Alive Festivals sekretariat i en pressemeddelelse.

Guldimund på scenen i Aarhus, november 2023. Foto: Henrik Sørensen
Guldimund på scenen i Aarhus, november 2023. Foto: Henrik Sørensen

Festivalgængere kan også forberede sig på at opleve ægte svensk disko, når duoen Tomode kommer forbi Alive. I den helt anden ende er det danske band Orm, som kommer til at skrive historie ved at være det første band til at præsentere black metal på festivalen.


”Vi er meget glade for, at vi så tidligt kan præsentere så mange gode navne til 2024, og vi er rigtig glade for, at der i denne offentliggørelse er mange forskellige genrer repræsenteret. Der er noget til alle,” fortsætter Demuth i pressemeddelsen.

De sidste to navne i denne omgang er Ilma og Angående mig. Ilma udgav tidligere på måneden sit anmelderroste debutalbum Everything I Love Is Killing Me og er dermed en kunstner værd at holde øje med. Angående mig skabte for første gang opmærksomhed i 2020 med singlen ”Vrede kvinder” og udgav i september, tre år senere, sit debutalbum Manden i mig.

Alive Festival finder sted fra den 25. – den 27. juli 2024 i Christiangave i Thisted.


”Alive. Du ved, den der vildt fede festival helt derude i Thy.”

ANNONCE