Nyhed

ENERGISK RAP: Benny Jamz annoncerer to store koncerter

Jamz er klar til at skyde foråret 2024 i gang med koncert i både København og Aarhus

Tilbage i juni måned indledte Benny Jamz musikdagene på Roskilde Festival, da han indtog den nye Eos-scene. Pladsen omkring scenen var så crowded, at GAFFAs anmelder Mathias Lind Hansen måtte undvære stjernerne, fordi han simpelthen brugte de første 35 minutter på at finde et sted, hvor han kunne skimte den populære rapper.

”Energien var bestemt til stede ved Benny Jamz, men fra hvor jeg stod, fremstod rapperen mere som en hypeman, der agerede rapper, modsat en rapper, der ejede scenen. Nørrebro-rapperen har altså stadig et stykke vej igen til at blive den performer, som jeg ved gemmer sig i ham. Men noget snor må jeg dog give ham. Jeg håber at opleve ham i fulde drag en dag – uden det kaos af mennesker, som fokuserede på alt andet end musikken,” lød vurderingen blandt andet.  

Nu annoncerer Jamz, at han til næste forår spiller to store koncerter i henholdsvis Store Vega i København den 7. marts 2024 og på Train i Aarhus den 9. marts 2024.


Benny Jamz har gennem sin karriere været med til at forme og udvikle den danske rapscene – blandt andet som stiftende medlem af de to prominente rapkollektiver B.O.C og MOLO. På sidelinjen har han så dyrket en solokarriere, som i skrivende øjeblik tæller tre album samt flere singler.

Debutalbummet 1010 udkom i 2020, og to år senere fulgte Jamz op med sit andet albumudspil Jamo, som modtog fire stjerner af GAFFA med ordene ”et modent skridt i den rigtige retning.” I maj i år var Jamz så klar med sit tredje album Ny sejr – et album der denne gang måtte tage sig til takke med to stjerner fra anmelder Elias Kvist:

”Hvor det seneste udspil Jamo åbnede nogle sjove nye døre og indfaldsvinkler for den nu 29-årige københavner, så tager indeværende album kegler i ikke at prøve noget som helst. For det meste. Åbneren er en enerverende kedelig parole om det sjove ved at tage ud af landet og have dyre jakker. De efterfølgende to-tre numre overlever den første skræk alene i deres anonymitet,” noterede Kvist sig i sin anmeldelse.


Billetter til koncerterne går i salg denne onsdag den 22. november klokken 10. Du finder billetterne her.

Fra B.O.C. og fulde folk skal man høre sandheden

ANNONCE