Nyhed

FOLKELIGT OG VULGÆRT: Suspekt føjer stor jysk koncert til 2024-programmet

Den populære hiphop-trio har meldt deres ankomst til endnu en af sommerens jyske festivaler

Først indtog de Parken i København. Så annoncerede de koncert på næste års Nibe Festival. Og nu har Orgi-E, Bai-D og Rune Rask - alias Suspekt - så meldt deres ankomst til endnu en jysk festival i 2024. 

”Suspekts kompromisløse kombination af lyrik, der belyser både sindets og samfundets
skyggesider, og beats i verdensklasse, har slået rod i danskerne. Suspekt er blevet folkeeje, og efter
deres triumftog i Parken er det helt naturligt, at Albertslund-drengene endnu engang lægger Store
Scene i Jelling ned,” siger programchef Gaute Parbo Niemann fra Jelling Musikfestival.

Den østjyske festival finder sted fra 23.-26. maj nær Vejle, og koncerten på Jelling kan således antages at blive starten på Suspekts sommersæson 2024. Festivalen, der sidste år bød på headlinere som Lewis Capaldi og Lukas Graham, har allerede annonceret et internationalt hovednavn i skikkelse af canadiske Nelly Furtado.


Suspekt blev dannet i Albertslund tilbage i halvfemserne og udgav deres selvbetitlede debutalbum i '99. Fire år senere - og således for nøjagtig tyve år siden i år - udkom Ingen slukker the Stars og i 2007 den endnu mere succesfulde Prima Nocte.

Billetsalget til Jelling Musikfestival skydes i gang den 1. december. Det første døgn kan en partoutbillet erhverves for 1795 kroner, hvorefter prisen stiger med 200 kroner. Fra 1. marts bliver den yderligere 200 kroner dyrere - og venter man helt til maj med at købe billet, skal man af med 2295 kroner.

Suspekt høster frugten af gamle dyder – og så heller ikke mere end det


ANNONCE