Nyhed

Harman opkøber musikhåndteringsplatformen Roon

Med et nyt opkøb kan Harman International tilføje musikhåntering til deres platform af produkter

Vi kender primært Harman International for deres musikprodukter, som Harman Kardon, AKG, JBL, Mark Levinson og flere. Men det Samsung-ejede firma har lige opkøbt musikhåndteringsplatformen, Roon, der er en abonnementstjenste, der organiserer brugernes musikstreamingtjenester, musikfiler og internetradioer et sted.

Herefter kan brugerne så sende deres musik, podcast med videre til enhederne på netværket. Alt sammen styret af en dedikeret computer, smartphone eller tablet. I bund og grund kan Roon betragtes som den hjerne, der fortæller brugerens musik, hvad den skal gøre og hvor den skal gøre det.

I hi-fi-verdenen er Roon blevet ret populær, ikke kun hos brugerne, men også i industrien, og Roon selv fortæller, at de nu understøttes af næsten 200 brands, herunder nu også alle dem Harman International ejer.


Ifølge en pressemeddelelse fra Roon kommer overtagelsen ikke til at betyde noget for abonnenter på Roons ret dyre tjeneste – her og nu 150 dollars om året - men nu kommer der altså endnu flere produkter, der bliver understøttet af tjenesten.

LÆS OGSÅ: Ny headset-serie lover ekstraordinær god lydpræcision

ANNONCE