Nyhed

HER ER DE FØRSTE NAVNE TIL HEARTLAND: Med britisk 80’er-helt og dansk popfænomen

Heartland har netop annonceret de første 12 navne til 2024-plakaten, der både byder på Rick Astley og Medina

Puljen af artister til næste års danske festivalsæson bliver bare større og større, og nu er også Heartland klar med de første navne til deres festivalplakat. Når festivalen åbner dørene næste sommer, bliver det med en ny musikscene samt en større og forbedret festivalplads. Og hvem kan publikum så se frem til at opleve i de opgraderede rammer?

I den netop offentliggjorte pakke med 12 artister gemmer sig blandt andet store britiske navne som The The, der også spillede på Heartland tilbage i 2018, Keane, der næste år kan fejre 20-års jubilæum for debutalbummet Hopes and Fears, og Rick Astley.

Rick Astley har ved flere lejligheder lagt vejen forbi Danmark. Både i 2021 og i 2022 var han koncertaktuel først med en stor koncert i Royal Arena og derefter som en del af sidste års lineup på Smukfest. Nu er turen så kommet til Heartland, hvor festivalgængere kan skråle med på hits som "Whenever You Need Somebody”, ”Together Forever” samt det legendariske nummer ”Never Gonna Give You Up”.


Der er også masser af danske artister blandt de 12 offentliggjorte navne. Blandt andet populære Blæst, den snart europaturné-aktuelle sanger eee gee, August Høyen, samt popfænomenet Medina – der i øvrigt spiller sin første koncert på Heartland til næste sommer. 

Om næste års festivalprogram udtaler direktør og musikchef Ulrik Ørum-Petersen i en pressemeddelelse:

”Med en forbedret festivalplads og en ny musikscene på vej er det enormt tilfredsstillende endelig at løfte sløret for de første 12 af de cirka 50 navne, som kommer til at tegne Heartlands musikprogram næste sommer. 2024 bliver den ubetinget største og bedste udgave af festivalen, og med dagens offentliggørelse kan vi præsentere noget for enhver smag,” fortæller han og fortsætter:


Vi glæder os helt vildt til at byde vores gæster indenfor på den nye, cirkulære plads til endnu en magisk Heartland på Egeskov. Ulrik Ørum-Petersen - Direktør & musikchef

”Jeg er stolt over, at Heartland i dag er en festival, der både kan rumme det mere rockede med The The, Keane, Kasabian og Kellermensch, popikoner fra ind- og udland med Medina og Rick Astley og samtidig give plads til tidens mest interessante nye artister som eee gee, Blæst og L'Imperatrice, der sammen med Den Sorte Skole nok skal sætte gang i publikum til sommer. Vi glæder os helt vildt til at byde vores gæster indenfor på den nye, cirkulære plads til endnu en magisk Heartland på Egeskov.”

Heartland finder sted i perioden fra den 13. juni til den 15. juni ved Egeskov Slot på Midtfyn. En partoutbillet til alle dagene koster 2740 kroner eksklusivt gebyr. Det er dog også muligt at købe billetter til to dage eller en dag. Mere info om billetpriser og billettyper kan findes her.


Se de første 12 navne på Heartland 2024

 • The The
 • Medina
 • Keane
 • Rick Astley
 • L’Imperatrice
 • Blæst
 • Kasabian
 • Coco O.
 • Den Sorte Skole
 • eee gee
 • August Høyen
 • Kellermensch

Popveteranen kan sit kram, men I guder, hvor kan det blive kedeligt

ANNONCE