Nyhed

HUMANITÆR KATASTROFE: Savage Rose slutter sig til støttekoncert for ofrene i Gaza

Annisette Koppel og band slutter sig til blandt andre Greta ved koncert i København torsdag

I morgen (30/11, red.) danner Mikkeller Baghaven på Refshaleøen i København ramme om en støttekoncert, som vil sætte fokus på medmenneskelighed og humanitær hjælp til den hårdtramte civilbefolkning i Gaza - og helt konkret rejse penge til organisationen Mellemfolkeligt Samvirkes arbejde.

”Jeg synes, magtesløsheden er ubærlig i den her krig. Den her støttekoncert giver følelsen af at kunne gøre bare en lille forskel, et lille glimt af lys i mørke, hvor vi kan stå sammen i musikken, dele smerten og give både håb og støtte,” udtalte Greta - som er blandt de optrædende - i sidste uge til GAFFA om koncerten.  

Nu har et af dansk rocks mest legendariske navne så meldt deres ankomst til Refshaleøen torsdag aften. “Det er da kærlighed, liv og frihed, vi lever for,” udtaler Annisette Koppel kort i en pressemeddelelse, i forbindelse med at Savage Rose har meldt sig på banen til den københavnske støttekoncert.


Savage Rose satte fokus på palæstinensernes situation helt tilbage i 1980'erne, hvor de både rejste i Mellemøsten og indspillede flere sange om emnet.  

Programmet for velgørenheds-arrangementet på Refshaleøen kommer foruden musik også til at byde på talks og en performance. Dørene til støttekoncerten åbner klokken 17, og arrangementet varer frem til klokken 23:30. Billetprisen er 150 kroner. Billetter til koncerten kan findes her.

KOMMENTAR: Kan musik skabe fred i Mellemøsten? Nogle har i hvert fald gjort et forsøg – lad os få mere af det


ANNONCE