Nyhed

Kæmpe 00'er-stjerne kommer til Danmark for første gang i 17 år

Efter comebacksingle med Justin Timberlake og Timbaland har et af 00'ernes topnavne meldt sin ankomst til Jylland

Det er efterhånden 17 år siden, canadiske Nelly Furtado kunne opleves i Danmark - nærmere bestemt i Valby Hallen i marts 2007, i kølvandet på sit storsælgende, tredje album Loose.

Men nu er der godt nyt til fans af den i dag 44-årige sanger, som slog igennem med debutalbummet Whoa, Nelly! og hittet "I'm Like a Bird" fra 2000.

Blot et par måneder efter, Furtado udgav en ny single sammen med de gamle samarbejdspartnere Justin Timberlake og Timbaland, har hun nemlig meldt sin ankomst til Danmark.


Det er Jelling Musikfestival, som har haft held til at booke Furtado til at komme forbi Østjylland og give koncert den 25. maj. Det er de, forståeligt nok, glade for:

”Nelly Furtado er et kæmpe scoop for os. Hun har været toneangivende for en hel generation af
musikelskere, der lyttede og dansede til hendes hits i 00’erne," siger festivalens programchef Gaute Parbo Niemann og tilføjer:

"Hendes sange og lyd er stadig frisk og det har været umuligt at opleve hende live i mange år, så vi glæder os til at holde en kæmpe fest med hende i Jelling.”


GAFFAs udsendte var i øvrigt ikke ubetinget imponeret over koncerten i Valby for tyve år siden. "En letfordøjelig pop-soufflé, der manglede et vigtigt krydderi," lød overskriften på den trestjernede anmeldelse i sin tid.

En nasal insisteren, der slider for at trække sange, som bare dingler bag originalernes vogn

ANNONCE