Nyhed

NIBE FESTIVAL 2024: Tre stærke danske navne netop tilføjet til programmet

Festivalen udvider programmet endnu engang

Det er blot få dage siden, at Nibe kunne løfte sløret for, at den succesfulde duo Ukendt Kunstner spiller på festivalen i 2024. Nu tilføjer arrangørerne tre nye, stærke og danske navne på plakaten, som skal hjælpe med at få publikum i den helt rigtige festivalstemning.

Første navn på listen er Rasmus Seebach, som også sidste år lagde vejen forbi Nibe. Og ifølge festivaltalsmand Peter Møller Madsen er det bestemt et glædeligt gensyn med den folkekære sanger:

”Seebach er en af de mest ønskede danske artister, så skønt at han kunne finde tid til lidt skovtur i Nibe,” udtaler han i en pressemeddelelse.


Også den populære popartist Saint Clara har meldt sin ankomst, hvor publikum vil kunne se frem til at synge med på sange som ”Oh My God,” ”Crazy” og ”Girl Like You”. For nyligt udgav sangeren også en følelsesladet sang, ”Boys Don’t Cry,” for at markere årsdagen for sin fætter, Hugo Helmigs, død.

”Tak for Saint Clara, som i den grad klæder den danske musikscene,” fortsætter Madsen i pressemeddelelsen.

Sidste navn på listen er nordvestjyske Jonah Blacksmith, som siden debuten Northern Trail fra 2014 har slået sit navn fast på den danske musikscene. GAFFAs anmeldere har generelt været glade for bandet, og det var anmelder Adam Bouttai også, da han anmeldte Jonah Blacksmiths koncert i Sydbank Arena tilbage i marts måned:


”Det er skøn radiovenlig folk til folket med tråd - direkte fra hjertet. “Monster” får pustet liv i sig som en fabel fra din far. Cinematisk opsat og et payoff, der laver æselsparket. Thomas Alstrup gør Fender-ladegreb inden lydtapetet koloreres med fuzzy distortion. En trefoldig strengeduel på catwalken mellem Alstrup-brødrene og Søren Bigum ender i en fremragende eksekution med en bøddels koldblodighed. “Monster” er bare et monster-track,” hed det blandt andet om koncerten, som i øvrigt modtog fem stjerner.

Saint Clara spiller på Nibe torsdag den 4. juli på Blå Scene, mens Jonah Blacksmith spiller lørdag den 6. juli på Stor Scene. Det er endnu hemmeligt, hvornår Rasmus Seebach spiller, men festivalen lover at offentliggøre tidspunktet, inden dagsbilletsalget starter den 5. december.

EFTER MAGTDEMONSTRATION I PARKEN: Nibe-veteraner vender tilbage


ANNONCE