Nyhed

NYT GAFFA PÅ GADEN: Mød Hedegaard, Fraads, Alberte, The Streets og mange flere

Glæd dig til 68 sider proppet med interviews, anmeldelser, koncertanbefalinger og meget mere

I dag er GAFFAs decembernummer på gaden, og forsiden prydes af Hedegaard

Med kæmpe releases på et toneangivende EDM-label, en kommende USA-tour og et spektakel af et 3D-showkoncept bimler og bamler banger-luftalarmerne omkring Hedegaard. GAFFA har mødt den næste danske mainstage-verdensstjerne til en snak om at gå nummer ét i Kina. Om at være kompromisløs i sin sound. Samt dengang EDM var yt, og YouTube lige var begyndt at blive in.

Derudover kan du læse interviews med følgende kunstnere:

Fraads har netop udsendt efterfølgeren til deres roste debutalbum. På Mosquito gør kærligheden ondt, mere end nogensinde. På Mosquito balancerer Fraads mellem afgrunden og den naive barneleg.


Alberte Winding har stået model til masser af nedsættende ord fra både mandlige musikjournalister og folk, som havde behov for at påtale hendes ægteskab med den næsten 20 år yngre Andreas Fuglebæk. Nu hædres hun med DMA’s Ærespris og har udgivet nyt album sammen med sin mand.

Mike Skinner og The Streets er tilbage med det første regulære album i 12 år. Sammen med albummet har han lavet filmen af samme navn, der fortæller historien om et liv væk fra den store scene.

Er kunstig intelligens en dødsdom over virket som producer og musiker af kød og blod? Eller er det vor levetids vigtigste hjælpemiddel i musikbranchen? Vi ser nærmere på fænomenet i selskab med AI-ekspert og musiker Anders Øland.


Endvidere kan du også læse interviews med tre navne, der alle er aktuelle med deres debutalbum: Saso, Yör og Øyunn.

Timm Vladimir kan opleves som vært i Den Store Julebagedyst. Vi har spurgt ham om hans forhold til musik – ikke mindst julemusik

Endelig kan du nyde stribevis af album- og koncertanmeldelser samt de faste indslag i vores introsektion, nærmere betegnet redaktørens Leder, Minus Til Plus, Hold Øje Med, Bedst Lige Nu, Album På Vej, Klummen og Soundtrack Til Livet, ligesom du kan fordybe dig i vores livesektion med Koncertanbefalinger, Månedens Event og Månedens Spillested.

Du kan læse bladet online eller gå offline og bladre igennem vores analoge magasin uden digitale forstyrrelser. Du finder bladet på en café, et bibliotek, en uddannelsesinstitution, i en pladebutik, på et spillested eller hos en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun 43 kroner: tilmeld dig GAFFA+ Premium her.


ANNONCE