Nyhed

Pladespiller sikrer trådløs lyd til vinylafspilning

Den nye pladespiller, JBL Spinner BT, kan sende lyden via bluetooth til f.eks. højttalere og headsets

På trods af den lette adgang til streaming af musik, er vinylpladerne langt fra afgået ved døden endnu. Men derfor kan den traditionelle pladeafspiller godt udvikle sig, og JBL Spinner BT har taget en af de mest populære teknologier til sig, nemlig Bluetooth.

Den nye pladespiller kan nemlig parres med bærbare højttalere, soundbars og hovedtelefoner, så fans af vinylplader kan afspille deres musik, uden at skulle trække metervis af kabler i huset.

For at sikre den bedst mulige trådløs lyd har JBL sikret at pladespilleren understøtter aptX HD-kodning, hvilket skulle sikre at den autentiske lyd fra pladerne ikke går tabt.


De vælger dog også at gå med båden livrem og seler, for JBL Spinner BT har nemlig også analog udgang med en såkaldt skiftbar og bevægelig magnet phono-stage.

JBL skriver i pressemeddelelsen, at den kan afspille i 33 1/3 og 45 rpm, og at hastighederne låses fast med en hastighedssensor. Tonearmen har en Audio Technica bevægelig magnet-patron, og er installeret forud på en aftagelig headshell. Samtidig skulle fødderne være dæmpet for at reducere vibrationer på pladerne.

Prisen på bliver omkring 3.000 kroner, når den rammer markedet her i løbet af november.


LÆS OGSÅ: Smartphone hjælper med at trække stikket

ANNONCE