Nyhed

VINTERKULDE OG HÅRD MUSIK: When Copenhell Freezes over annoncerer 2024-lineup

Til januar holder metalfestivalen for 11. gang kulden væk med en hårdtslående forfest

Selvom Copenhell allerede er godt i gang med at forberede næste års festival, er der stadig langt til sommer, fadøl og sveddryppende koncertoplevelser. Så er det godt, at festivalen har forkortet ventetiden en smule med éndagskonceptet When Copenhell Freezes Over, hvor nogle af landets bedste og skarpeste bands fra de hårde genrer får chancen for at vise, hvad de kan.

Den 27. januar 2024 løber arrangementet af stablen for 11. gang, og nu offentliggør Copenhell de seks acts, der kommer til at indtager scenen på Lille Vega i København.

Publikum kan se frem til at opleve Ikonik, et soloprojekt med københavnske Katrinne Wachmann i spidsen. Med inspiration fra de tidligere 2010’ere og i samarbejde med Mirza Radonjica og Fredrik Møller udfordrer og fortolker Ikonik rock- og metalgenrerne.


Syl spiller post-punk med elementer fra blandt andet punk, støjrock og hardcore. De udgav deres debutalbum Alt Godt sidste år, og i oktober udgav de desuden kortfilmen ”Omsorg” ud fra deres egen sang med samme titel.

Teenage-trioen Ashes of Billy er klar til at dele hårde musikalske slag ud til publikum med numre, der stilmæssigt placerer sig et sted mellem grunge, tung rock, metal og punk.

Seks unge fyre fra Jylland står bag crossover-metalbandet Swartzheim, der leverer en aggressiv og energisk lyd med ikke mindre end tre guitarister.


Archangel er en Fugl Fønix, der er opstået fra asken af det tidligere band Impalers. Med debutalbummet Total Dark Sublime serverer de metal-punk-stemning med sange, der både er hårdtslående og melodiske.

Sidst, men ikke mindst byder lineuppet også på thrashmetal-bandet Persecutor, som for nyligt udgav deres andet studiealbum Vendetta, der får lytteren til næsten at tabe pusten.

En billet koster 200 kroner eksklusivt gebyr, og kan købes her.


Ole Luk fra Afsky kritiserer Copenhell: "Fair? Nej!"

ANNONCE