Nyhed

BREAKING: Bruce Springsteen & The E Street Band annoncerer ny dansk koncert

Dansk provinsby er blandt de 22 netop tilføjede stop på den amerikanske rocklegendes 2024-turné

Det er kun få måneder siden, 74-årige Bruce Springsteen og hans navnkundige E Street Band gav to udsolgte koncerter i Parken i København. Nu melder de så atter deres ankomst - i øvrigt efter, at stjernen har måttet udskyde en række koncerter hjemme i USA på grund af mavesår.

Det er Dyrskuepladsen i Odense, som kommer til at danne ramme om Springsteens kommende danske koncert, som finder sted den 9. juli 2024. Billetterne går i salg allerede i morgen (1/11, red.) klokken 10.00 via Livenation og et døgn senere via Ticketmaster. 

Billetterne falder i to priskategorier: Inner Pitch koster 1245 kroner plus gebyr, mens almindelige ståpladser koster 845 kroner plus gebyr. Benytter man sig af Livenations forsalg i morgen, kan man højst købe fire billetter, mens der på det ordinære billetsalg fra torsdag er en begrænsning på otte billetter per køber.


Har man brug for kørestolsbillet skal man kontakte Ticketmaster på telefon 3848163. 

GAFFA anmeldte begge Springsteens koncerter i Parken tilbage i juli. "Majestætisk opvisning i værdighed og vitalitet," hed det om koncert nummer to, mens anmelderens oplevelse af den første koncert var præget af publikums store optagethed af at filme sig selv og koncerten med deres telefoner.

 


 

ANNONCE