Nyhed

LANGT FRA HOVEDSTADEN: Take That føjer endnu en dansk koncert til turnéplanen

Gary Barlow og kompagni udvider deres Danmarksbesøg til næste sommer med en ekstra koncert i provinsen

Danske fans af Take That har knap nået at få armene ned efter forrige uges annoncering af en koncert til næste års Fredagsrock i Tivoli.

Og nu er der så mere godt nyt til de mange, som ikke kan få nok af Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald og halvfemser-hits som "Back For Good," "How Deep Is Your Love" og "Relight My Fire."

I dag annoncerer trioen nemlig endnu en dansk koncert. Den finder sted den 27. juni 2024 - dagen før koncerten i København - i Skovdalen i Aalborg. Der bliver plads til 5000 mennesker, og billetterne sættes til salg på onsdag den 1. november klokken 10.00 via Billetlugen.


Det er ikke første gang, Take That besøger Aalborg. De var også forbi tilbage i 2007, hvor de spillede to aftener i den indendørs arena Gigantium.

Friluftsscenen Skovdalen har tidligere dannet ramme om en lang række koncerter med både danske og udenlandske navne - fra Johnny Cashs allersidste optræden i Danmark i 1997 til koncerter med ZZ Top, Kylie Minogue, Jimmy Cliff og Kris Kristofferson.

Take That kunne senest opleves herhjemme i sommer, hvor de gav en efter sigende fremragende koncert ved Hindsgavl Slot i Middelfart. Siden har de annonceret nyt album, som efter stor sandsynlighed vil blive luftet live ved næste års koncerter.


Take That burde have stoppet, mens legen var god

ANNONCE