Nyhed

Professionelt udstyr, teknik og scenegulv: Spillested slår dørene op for kunstneriske produktionsophold

Kvadrofonisk lyd, justerbar scene og professionelle rammer er en del af pakken, som man kan boltre sig i, når Radar åbner for ansøgninger fra tværæstetiske lydprojekter

Aarhus-spillestedet Radar åbner for kunstneriske ansøgere, som kan få lov til at bruge Radars professionelle rammer til tværæstetiske projekter. Spillestedet er blevet udvalgt til at være netværksscene af Statens Kunstfond, og man kan nu få mulighed for at låne scenegulv, koncertrum, teknisk udstyr med mere i op til tre uger. Alle kan sende en ansøgning, så længe projektet arbejder med lyd. I Radars koncertrum kan man blandt andet udnytte deres professionelle rammer som inkluderer kvadrofonisk lyd og scenemoduler, som kan tilpasses og flyttes rundt efter behov.

Spillestedsleder på Radar Ole G. Jørgensen fortæller, at Radar er vant til at arbejde med andre formater end den traditionelle koncertform, og at et produktionsophold derfor vil være en oplagt mulighed for kunstnere, som vil afprøve og udvikle projekter i professionelle rammer: 

- Radar er et spillested, der målrettet arbejder med nye formater. Det betyder, at vi både laver vores egne projekter, men også samarbejder med en bred gruppe kunstnere. Herigennem rummer Radar en lang række kompetencer inden for både teknik, projektudvikling og kommunikation. Under et produktionsophold her på Radar kan man således tappe ind i alle de kompetencer, man har brug for, for at udvikle sit projekt, fortæller Ole G. Jørgensen. 

Radar stiller deres rammer til rådighed for ophold i januar, juni, august og december. Dette gælder for månederne næste år samt i 2025. Læs mere om kravene til det kunstneriske produktionsophold her, og send ansøgningen allerede nu til Radar på kontakt@radarlive.dk


 

LÆS OGSÅ: I næste uge løber Spil Dansk Ugen af stablen - i år med diversitetsudfordringer for øje

ANNONCE