Nyhed

SLANGE MED VOKSEVÆRK: Hugorm annoncerer første arena-turné

Trioen med Simon Kvamm i front er klar til at tage det næste store skridt

Siden etableringen for fire år siden har Hugorm formået at bide sig mere og mere fast i den danske musikscene med deres usædvanlige koncertoplevelser. Tilbage i april måned overraskede trioen yderligere med annonceringen af en række koncerter i november og december sammen med komiker Frank Hvam.

Nu afslører Hugorm, at koncerterne i virkeligheden er en form for træningslejr frem mod trioens største optrædener hidtil. Til november 2024 drager Hugorm nemlig på deres første arenaturné, som bringer dem forbi Jyske Bank Arena, Djurslands Bank Arena, Aalborg Kongres & Kultur Center og Royal Arena. Frontmand Simon Kvamm er vant til at optræde i de danske arenaer, men ser frem til at indtage det store koncertformat sammen med Hugorm.

“Jeg har altid elsket at smelte sammen med et menneskehav i en arena. Så at mit hjertebarn Hugorm nu skal prøve kræfter med det store format er for mig næsten for godt til at være sandt, og jeg glæder mig til at sammensætte et show man aldrig har set før her til lands,” fortæller han i en pressemeddelelse.


Med de kommende arenakoncerter ønsker Hugorm at redefinere, hvad en arenakoncert er eller kan indeholde. I pressemeddelelsen uddyber bandmedlem og visuel designer Morten Gorm: “På samme måde som nytænkende danske kokke har redefineret, hvad det vil sige at gå på restaurant, drømmer vi om at revolutionere hvordan en arena-koncert opleves. Det er derfor vi researcher og forbereder os så ekstremt grundigt, som vi i øjeblikket gør.”

Når Hugorm har valgt at invitere Frank Hvam med på deres snarlige efterårsturné er det netop for at få hjælp til at optimere og eksperimentere med trioens koncertformat. 

"Som stand-up komiker ved jeg noget om at fylde de store sale samtidig med, at man holder udgifterne helt nede. Jeg er heller ikke bange for at være plat, hvis det sælger den sidste billet. Det kunne f.eks. være sjovt at se Simon skide i en kattebakke. Bare en idé!” fortæller Hvam om samarbejdet og Kvamm supplerer.


“Jeg glæder mig til at komme på trænings-tour med min gode ven Frank. Jeg er taknemmelig over at han er gået med til at coache og hjælpe os med at blive endnu sjovere og skarpere, men samtidig spændt på om det nu også er nok for ham at agere konsulent eller han kunne ske at udvikle en lyst til selv at blive en del af arenashowet til næste år”.

Hugorm debuterede i 2020 med debut-albummet Kom vi flygter, som modtog flotte fem stjerner af GAFFAs Nicoline Steen. Sidste år, i 2022, fulgte de op med deres andet studiealbum Tro, hug & kærlighed, som fortsatte succesen ved også at modtage fem stjerner af GAFFA.

”Hugorm går bestemt ikke fremad med hælkapperne nede. Tro, hug & kærlighed er særdeles velproduceret rock med et tekstunivers så reflekteret, at der er trukket på forfatteren Iben Krogdals salmedigte på visse tracks. Trioen har afstemt vreden, genfortolket humoren og givet plads til autentisk kærlighed, der giver tro og håb for dem, der lytter med,” lød konklusionen i anmeldelsen.


Det officielle billetsalg til arenakoncerterne 2024 starter fredag den 3. november klokken 10 via Livenation, Luger og Ticketmaster.

Se den fulde turnéplan

  • Torsdag 14.11: Jyske Bank Arena, Odense
  • Fredag 15.11: Djursland Bank Arena, Aarhus
  • Lørdag 16.11: AKKC, Aalborg
  • Fredag 22.11: Royal Arena, København

Hugorm: ”Jeg har følt en lyst til at stille mig om bag i køen”

ANNONCE