Nyhed

Take That kommer til Danmark

"Vi skal have en kæmpefest, og vi har masser af helt nye sange fra vores aktuelle album og kendte hits med"

Med kæmpehits som "Relight My Fire" og "Back for Good" var Take That et af 1990'ernes varmeste popnavne. Siden forlod Robbie Williams som bekendt bandet til fordel for en særdeles succesfuld solokarriere - og i dag er Take That en trio bestående af Howard Donald, Mark Owen og Gary Barlow.

Så sent som i juli måned kunne trioen opleves på Hindsgavl Slot ved Middelfart, hvor GAFFAs anmelder kvitterede med fem flotte stjerner og en entusiastisk anmeldelse under overskriften Fortryllende hitparade fra manbandet Take That.

Og nu er der så mere godt nyt til fans af den britiske sanggruppe. Trioen har nemlig meldt deres ankomst til Tivoli i København den 28. juni, hvor de vil optræde som led i den årligt tilbagevendende koncertrække Fredagsrock i Tivoli. 


Det er kun en måneds tid siden, denne sommers Fredagsrock-sæson blev lukket med et brag af Tobias Rahim - og blot nogle måneder siden, Take That kunne opleves ved Hindsgavl Slot på Fyn. "En magisk oplevelse, hvor alt gik op i en højere enhed," mente GAFFAs udsendte, som kvitterede med fem stjerner. 

”Vi ser meget frem til at komme til Danmark og spille for vores fans," udtaler Gary Barlow - den ene tredjedel af det nuværende Take That - og tilføjer:

"Vi har gennem årene flere gange optrådt i Danmark, og det har altid været en stor fornøjelse.  Vi skal have en kæmpefest, og vi har masser af helt nye sange fra vores aktuelle album og kendte hits med, som vi glæder os rigtig meget til at spille for publikum i Tivoli.”


For nogle uger siden annoncerede Take That den forestående udgivelse af deres første album i fem år. Det har fået titlen This Life, udkommer den 24. november og er allerede blevet foregrebet af førstesinglen "Windows." 

Take Thats tidsrejse tredoblede temperaturen

ANNONCE