Nyhed

UNIK LIVE-OPTRÆDEN: Masego kommer til Danmark

Den jamaicansk-amerikanske artist er kendt for at skabe sine sange på stedet, så hver koncert er sin egen

Den 27. januar danner Falkonersalen i København ramme om en eksperimenterende koncert, når Masego lægger vejen forbi i forbindelse med sin kommende Where We Goin?-turné. Turnéen starter den 24. januar i Oslo, og med 15 stop i forskellige lande bliver det hans mest ambitiøse turné til dato.

Masego har markeret sig i musikverden ved sin legende stil, hvor han skaber mange af sine sange på stedet. Han producerer beats fra bunden live og tilføjer elementer fra stand up comedy. Resultatet bliver, at hver koncert er unik og sit eget lille (mester)værk.  

Masego har haft en nomadisk opvækst i en militærfamilie, hvilket har bragt ham vidt omkring i de amerikanske stater. Opvæksten har givet ham en masse oplevelser og inspiration, som han trækker på i sin musik, der dykker ned i emner som kærlighed, identitet og livet helt generelt.


Genremæssigt bevæger Masego sig et fusionsrigt univers, der inddrager både jazz, soul, hiphop og elektronisk musik. Selv betegner han sin musik som ”trap-house-jazz”.

Sidste år lagde Masego også vejen forbi Danmark, da han gæstede Amager Bio. Koncerten modtog fire stjerner fra GAFFAs Mathias Lind Hansen, der kaldte musikeren en af vor generations autodidakte multitalenter:

”En af Davis’ mange forcer ligger dog i udtrykket af hans mange multikulturelle facetter, som han heller ikke er sky for at inddrage i musikken – senest på ep’en Studying Abroad, der blander flere af hans afrikanske rødder. De afrobeat-fokuserede sange som “Silver Tongue Devil” og “Yebo/Sema” skulle dog formå at bringe festlighed og rytme ind i Amager Bio mod koncertens slutning. Og selvfølgelig skulle vi ikke forbigå “Tadow”, der afslutningsvist fandt et klimaks, som gjorde Masego og hans to bandmedlemmer fyldest,” lød vurderingen blandt andet.


Det officielle billetsalg starter den 13. oktober klokken 10 via Livenation og Ticketmaster.

Lyt til Masegos selvbetitlede album fra i år.


En energisk entertainer

 

ANNONCE